Wzięłam dziś Biśkę do pracy, bo żuchwa palpacyjnie mi się nie podobała i coś jej się zdarza przebierać jedzenie.
W paszczy lekkie przerosty, przycięłam. Ale zrobiłam też RTG stomatologiczne. Mamy obustronnie w żuchwie drugie trzonowce zmienione, to tzw. zęby olbrzymie niszczące blaszkę kostną żuchwy, wciskające się w ostatnie trzonowce
 . Raczej mało optymistycznie to wszystko wygląda, Biśka ma 7 lat, znieczulenia będą obciążające, a operacje mogą nie przynieść rezultatów.
 . Raczej mało optymistycznie to wszystko wygląda, Biśka ma 7 lat, znieczulenia będą obciążające, a operacje mogą nie przynieść rezultatów.Na razie wdrożyłam jej leki przeciwzapalne i suplementację witaminy C z wapniem.
Kciuki mocno potrzebne.

Jak dla mnie to 4
  Jak dla mnie to 4   Dobrze się trzyma pomimo różnych dolegliwości
  Dobrze się trzyma pomimo różnych dolegliwości   

.
 . Oh,jeszcze raz muszę przyznać, że tak dobrze, że została u Ciebie! Jak zwykle dacie radę! Zdroweczka dla białego Aniolka!
 Oh,jeszcze raz muszę przyznać, że tak dobrze, że została u Ciebie! Jak zwykle dacie radę! Zdroweczka dla białego Aniolka!  
 , ostatnio jest faza na cykorię, ogórki i paprykę). I tak w kółko. Zęby widać że doskwierają, trzustka dalej niedomaga bo i boby nieładne.
 , ostatnio jest faza na cykorię, ogórki i paprykę). I tak w kółko. Zęby widać że doskwierają, trzustka dalej niedomaga bo i boby nieładne.