Przyjaciele Lorda Pontusa
Moderator: silje
-
Miłasia
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
-
hanel3
Re: Pontus i Tola [*] czyli love story :-)
Pontus nie wymyślaj już tych chorób
za zdrówko
za zdrówko
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
No nie. Ciekawe, co teraz? Trzymam
i czekam na wieści.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Dorjan, Lotka +21 w DT
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Oj czekamy i trzymamy, proszę Lorda, niech się Lord wyluzuje bo Duża już wyrobiła normę na całą dekadę chyba.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Wylądowaliśmy w południe u dr Kasi, ze świeżymi produktami do analizy. Dr na widok zawartości transportera rozpromieniła się: "jakie piękne boby!". Generalnie była zachwycona lśniącym wypukłym okiem i powrotem świńskiego sadełka.
W moczu nie ma krwi, ale są niestety bardzo obfite kryształy. Mam zmniejszyć podawanie rodi care acut i zapisałam się na usg. Karo mówi, że krople rodicare acut mogą powodować wypłukiwanie się piasku z przewodu moczowego..
ha! A ciemny kolor moczu prawdopodobnie wynika z podawania rodi care basic, w który to skład wchodzi m. in. melasa i susz jabłkowy, oba mogą koloryzować.
Boby poszły do badania i zobaczymy, co będzie.
Na pewno wcześniej niż za dwa-trzy tygodnie nie ma mowy o jakiejkolwiek innej śwince, więc wszystkie namiary i umowy niniejszym proszę żeby uznac za niebyłe - nie będziemy nikogo blokować wszak. Przyjdzie pora - będziemy się rozglądać
W moczu nie ma krwi, ale są niestety bardzo obfite kryształy. Mam zmniejszyć podawanie rodi care acut i zapisałam się na usg. Karo mówi, że krople rodicare acut mogą powodować wypłukiwanie się piasku z przewodu moczowego..
ha! A ciemny kolor moczu prawdopodobnie wynika z podawania rodi care basic, w który to skład wchodzi m. in. melasa i susz jabłkowy, oba mogą koloryzować.
Boby poszły do badania i zobaczymy, co będzie.
Na pewno wcześniej niż za dwa-trzy tygodnie nie ma mowy o jakiejkolwiek innej śwince, więc wszystkie namiary i umowy niniejszym proszę żeby uznac za niebyłe - nie będziemy nikogo blokować wszak. Przyjdzie pora - będziemy się rozglądać
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Prawdziwy lord - kryształów mu się zachciało.
-
Miłasia
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Oj Pontus, Pontus, Panci się nie nudzi z Tobą