✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
tuttifrutti

Re: ✰Wojownicy Geronimo i Tasman z Onyxem✰labo złotko już z

Post autor: tuttifrutti »

ojjjj nooo... oni po prostu pałają do siebie taką dziwną, troszkę inną miłością :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

joaś pisze: Chociaż faktycznie uważam, że sprowadzenie tam Dzimowej Szkatuły na tydzień załatwiłoby sprawę :twisted:
Możliwe :rotfl:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
katiusha

Post autor: katiusha »

Ale byłaby musztra i survial :shock: :laugh:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ale się u Ciebie porobiło :( Kurcze.. Takie fajne chłopaki, a nie potrafią się dogadać... :( Może faktycznie chwilowe rozdzielenie na pokoje pomoże? Zatęsknią za sobą i będą lepiej nastawieni.. Oby! Życzę powodzenia!
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Na razie Geronimo z Wiewiórem siedzą sobie w kuchni i maja wybieg 150x150 więc pewnie zadowoleni z takiego rozwiązania ;) Tasman z Onyxem raz lepiej raz gorzej, biegają razem po pokoju a czasem Tasiek pogoni Czarnego ale że Czarny to kochany proś to mu ustępuje (bo głupszemu trzeba ;) ). Mam wrażenie, że Tasieniek wcale kumpla nie potrzebuje i całkiem szczęśliwy jest jak jest sam i nie musi się niczym dzielić, pozostała trójka jest towarzyska ale nie on, dla niego inna świnka to konkurencja czy do jedzenia czy do ludzkich rąk. Mąż nawet zaproponował żeby Tasmana oddać do adopcji gdzieś gdzie będzie sam ale ja bym się za nim zapłakała, zresztą sądzę, że on za mną też, bo Darek sam przyznał nie raz, że jak mnie nie ma to świniaki smutne i na niego nie reagują tak radośnie jak na mnie i nie gadają do niego tak jak do mnie, nie biegają, nie rozrabiają itd. No to jak ja bym go oddać mogła.. nie ma takiej opcji mój jest i ja go kocham mimo, że wredota straszna z niego :love:

Wiewiórek tydzień temu ważony przez porcelle ważył 396 gram, później po podróży u mnie schudł (ale co się dziwić jak w podróży nic nie zjadł :? ) i we wtorek moja waga pokazywała tylko 374 gramy, środa 398 gram i dziś w końcu przekroczyliśmy 400 gram a dokładnie waga pokazuje 412! :jupi: Maluchowi się zaokrąglił brzuszek i widzę, że tak jak wcześniej tylko skubał karmę tak teraz znika ładnie, no i chętnie je praktycznie wszystko co mu daję: marchew, jabłko, pomidorka, ogórka, seler naciowy, cykorię, buraczka, cukinię, paprykę, najbardziej uprzedzony był do pomidora i papryki, ale moi panowie jak byli mali też nie przepadali za tymi warzywkami.
Foggy

Post autor: Foggy »

Tasiek, ogarnij pupkę i przestań go ganiać, bo wychodzisz na glupszego :szczerbaty: :roll:

Wiewiór, rośnij ile wlezie! :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Niech się dogadują panowie :fingerscrossed: mam jeszcze taką propozycję, żeby Onyxa dołączyć do Gero i Żuberka ;) oczywiście tylko wtedy jeśli po przeniesieniu do jednego pokoju wszystkich prosiaków Tasman dalej będzie miał napady na Czarnego. Może będziesz miała szczęśliwą trójcę i rozpieszczonego jedynaka :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
katiusha

Post autor: katiusha »

Rany, ale Tasmanowi odkorbiło :roll: A jeszcze niedawno Geronimo był czarnym charakterem :shock:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Poprzewracało się im w doopach od tego dobrobytu...Tasman to by się dobrał ze Szkatułą :idontknow:
Pyrka
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

To też jest myśl Dzima :D zobaczymy jak to wyjdzie, narazie słyszę ze są zgrzyty w klatce (na wybiegu też) co prawda często ale szybko cichną i nic sobie nie zrobili wiec nie ma tragedii ;) a z dobrobytem masz rację.. Przecież te nasze prośki to juz lepiej mieć nie mogą.. Żeby było śmieszniej wciąż im mało :? Co my się z nimi mamy ahh..

Tak naprawdę Gery chyba nigdy nim nie był tylko się tak wydawało, bo straszna agresja reagował na Taśka ale to że strachu poprostu.. :redface:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”