Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Re: Sześcioświń? Nie można ich nie kochać...

Post autor: Cynthia »

dortezka pisze:
Cynthia pisze: Trzymam Cię za słowo, dla mnie ciasta to czarna magia... Ale mogę spróbować. Będziecie moimi królikami doświadczalnymi?? :szczerbaty:
ale macie faaajnie.. to ja też mogę być królikiem i poproszę pocztą :szczerbaty: :szczerbaty:
Tak, tak ja Ci wyślę pocztą a potem mnie zamkną za przesyłanie broni chemicznej :rotfl: Lepiej przyjedź w odwiedziny :meeting:

Dziewczyny weekendowo dziś leżą i wypoczywają. Nie wiem, czy to możliwe żeby leżały dziś bardziej niż na co dzień, ale tak to wygląda. :szczerbaty: Z pełną akceptacją przywitały rzodkieweczkę, zagryzły sieczką i leżą. One leżą, ja sprzątam. Proponowałam zamianę ale nie było chętnych. Więc sprzątam dalej... Szafę. I się zastanawiam, po co mi tyle rzeczy znaczy ubrań. Sklep bym mogła otworzyć... :glowawmur:
Ann

Post autor: Ann »

Cynthia pisze:Więc sprzątam dalej... Szafę. I się zastanawiam, po co mi tyle rzeczy znaczy ubrań. Sklep bym mogła otworzyć...
Polecam zrobienie bazarku :szczerbaty:
Rossi

Post autor: Rossi »

Mniej szmatek = miejsce na nową świnkę :laugh:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Ann pisze:
Cynthia pisze:Więc sprzątam dalej... Szafę. I się zastanawiam, po co mi tyle rzeczy znaczy ubrań. Sklep bym mogła otworzyć...
Polecam zrobienie bazarku :szczerbaty:
Właśnie się do tego przymierzam usilnie...
Rossi pisze:Mniej szmatek = miejsce na nową świnkę :laugh:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Nie, nie, 6 świnek na razie starczy
Tysia

Post autor: Tysia »

Chętnie przyjadę, tylko z plują :D I nie musisz piec ciasta :? :lol:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Kontakt:

Tysia pisze:Chętnie przyjadę, tylko z plują :D I nie musisz piec ciasta :? :lol:
Przyjedź z plują, już mi to dawno obiecałaś :yahoo:

Moje dziewczyny mają się dobrze, codziennie odwiedzam je po kilka razy, teraz to spędzam z nimi nawet więcej czasu, bo robię porządki na nowym mieszkaniu. Udało mi się wygrać norki na bazarku, zobaczymy czy dziewczyny będą zadowolone :love: Na razie w klatce Miracle Ginger i Dream jest kocyk i korzystają z niego chętnie, zwłaszcza panna wygodnicka Miracle...

Ze zdjęć na działce ze świnkowego spotkania:
Miracle
Obrazek
Whisper
Obrazek
Flair (jeszcze nie wiedzieliśmy, że z nami zostanie, tylko przeczuwaliśmy :szczerbaty: )
Obrazek
Dream
Obrazek
Flow
Obrazek

Jeszcze bym mogła ta przygarnąć jako 7 ale właścicielka się nie zgadza na oddanie, chyba że Lareine zmieniłaś zdanie :szczerbaty:
Obrazek

Te zdjęcia jeszcze bez Gingerosa, dopiero na nią czekaliśmy i kibicowaliśmy jej, by ładnie rosła :jupi:
zagli

Post autor: zagli »

Cynthia pisze: Jeszcze bym mogła ta przygarnąć jako 7 ale właścicielka się nie zgadza na oddanie, chyba że Lareine zmieniłaś zdanie :szczerbaty:
:laugh: :laugh: :laugh:
piękne :D
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Nie wiedziałaś, że Flair zostanie? Wtedy dopiero się poznałyśmy, a ja już nie miałam najmniejszych wątpliwości, że tak się to skończy! :)
katerrina

Post autor: katerrina »

twojawiernafanka pisze:Nie wiedziałaś, że Flair zostanie? Wtedy dopiero się poznałyśmy, a ja już nie miałam najmniejszych wątpliwości, że tak się to skończy! :)
Ja też wiedziałam że tak to się skończy ;)
Tysia

Post autor: Tysia »

Miracle, to ta uciekinierka?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”