Czekam na fotki.
Teddy Noora (Viva! Gryzonie) i Kari Black (SPŚM)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Lomi i Pago. Tosia Kruszynka [*], Margaret [*]
Niech im się wiedzie!
Czekam na fotki.
Czekam na fotki.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Lotka +21 w DT
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Zdjęcia! Koniecznie zdjęcia!
duuuużo! 
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka 
- Gorgofone
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
W nocy coś się wydarzyło, bo Morgan ma pogryzione ucho. Teraz, kiedy próbuje podejść z tańcem do Churrem, dostaje zębami.
Obecnie prosiaki są znowu w kojcu, leżą. Uczą się swoich reakcji.
Pago / Kapitan Morgan jest kluchą kolanową! Położony na na kolanach lub w ramionach, zostaje w takiej pozycji. Zapowiada się na ulubieńca męża
.
Fotki:

Obecnie prosiaki są znowu w kojcu, leżą. Uczą się swoich reakcji.
Pago / Kapitan Morgan jest kluchą kolanową! Położony na na kolanach lub w ramionach, zostaje w takiej pozycji. Zapowiada się na ulubieńca męża
Fotki:
<3 Teddy Noora i Kari Black <3 Za TM: Susan Sto Helit, Kapitan Morgan, Sułtanka Churrem, Hollywood Hootspig, Ser Pigletius, Zyzia Tłuścioszek, Pisia Gągolina
-
bdv
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Super, trzymamy kciuki za łączenie. Powodzenia Pago na nowej drodze życia 
- Gorgofone
- Kontakt:
Coście nam za ciapę dali
Rzucam zielonkę do kojca. Pago w domku, Sułtanka w drugim domku. Zanim Morgan wyszedł, Sułtanka przybiegła i buchnęła kawałek obok niego. Morgan chciał go odebrać, ale Sułtanka pogoniła go z zębami.
Sięgam po Morgana na wybiegu. Morgan ani drgnie.
Wyjmuję go i kładę na podkładzie. Morgan ani drgnie.
Głaszczę go. Morgan ani drgnie.
Nie głaszczę go. Morgan ani drgnie.
Naćpany, czy co?
Z dobrych wiadomości: zasnął na podkładzie i coś mu się bardzo śniło, bo aż cały podskakiwał i gadał!
Ze złych wiadomości: wczoraj robił dziwną kupkę. Takie odchody już widziałam u innej świnki, która zbyt mało się ruszała, więc to pewnie efekt podróży. Podam mu Lactulosę, powinna pomóc.
Czy to normalne, że on czasami przednimi łapkami chodzi krok po kroku, a tylnymi podskakuje jak królik? Biega normalnie. Nie wiem, czy coś mu dolega, czy to normalne u samców. W zasadzie pierwszy raz mam samca.
Rzucam zielonkę do kojca. Pago w domku, Sułtanka w drugim domku. Zanim Morgan wyszedł, Sułtanka przybiegła i buchnęła kawałek obok niego. Morgan chciał go odebrać, ale Sułtanka pogoniła go z zębami.
Sięgam po Morgana na wybiegu. Morgan ani drgnie.
Wyjmuję go i kładę na podkładzie. Morgan ani drgnie.
Głaszczę go. Morgan ani drgnie.
Nie głaszczę go. Morgan ani drgnie.
Naćpany, czy co?
Z dobrych wiadomości: zasnął na podkładzie i coś mu się bardzo śniło, bo aż cały podskakiwał i gadał!
Ze złych wiadomości: wczoraj robił dziwną kupkę. Takie odchody już widziałam u innej świnki, która zbyt mało się ruszała, więc to pewnie efekt podróży. Podam mu Lactulosę, powinna pomóc.
Czy to normalne, że on czasami przednimi łapkami chodzi krok po kroku, a tylnymi podskakuje jak królik? Biega normalnie. Nie wiem, czy coś mu dolega, czy to normalne u samców. W zasadzie pierwszy raz mam samca.
<3 Teddy Noora i Kari Black <3 Za TM: Susan Sto Helit, Kapitan Morgan, Sułtanka Churrem, Hollywood Hootspig, Ser Pigletius, Zyzia Tłuścioszek, Pisia Gągolina
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Nie poznaję kolegi. Do ciapowatych na pewno się nie zalicza, no chyba, że to przy Sułtance zrobił się taki malutki. Spotkał nagle osobowość większą od siebie i nie może wyjść ze zdumienia.
Z tym poruszaniem się, to mi dałaś zagawostkę- nie zauważyłam, by coś było z nim nie tak, ale też nie widziałam go nigdy w galopie. Po klatce chodził normalnie, wręcz biegał. Bobki taż miał zupełnie normalne- nawet poszłam na dół sprawdzić, bo jego klatka jeszcze nie sprzątnięta (
). Normalne, zdrowe i męskiego rozmiaru boby
Myślę, że trzeba mu dać trochę czasu,niech do siebie dojdzie, bo taka podróż, przeprowadzka i przewrót życia o 360 stopni na pewno działa stresująco.
Z tym poruszaniem się, to mi dałaś zagawostkę- nie zauważyłam, by coś było z nim nie tak, ale też nie widziałam go nigdy w galopie. Po klatce chodził normalnie, wręcz biegał. Bobki taż miał zupełnie normalne- nawet poszłam na dół sprawdzić, bo jego klatka jeszcze nie sprzątnięta (
Myślę, że trzeba mu dać trochę czasu,niech do siebie dojdzie, bo taka podróż, przeprowadzka i przewrót życia o 360 stopni na pewno działa stresująco.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Lotka +21 w DT
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Tak właśnie twardzi faceci zostają pantoflarzami. Mój Wiedźmin też tak miał przy Grawie. Jak to Sapkowski ujął. Chłop co w rękach łamie sztaby nie oprze się woli baby.
- Kropcia
- Kontakt:
Nadrobiłam wątek
super, że Pago przyjechał
trzymam kciuki żeby rewelacje bobowe okazały się tylko reakcją stresową 
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
- Gorgofone
- Kontakt:
Kupa zdecydowanie lepsza
.
Odróżniam ich bobki na pierwszy rzut oka, fajnie. Teraz rozumiem, dlaczego, kiedy na grupach pada pytanie o płeć prosiaka, każą pokazać bobki xD.
Te dziwne kroki są najprawdopodobniej elementem tańca godowego. Prosiak zaraz idzie na kolankowanie
.
Odróżniam ich bobki na pierwszy rzut oka, fajnie. Teraz rozumiem, dlaczego, kiedy na grupach pada pytanie o płeć prosiaka, każą pokazać bobki xD.
Te dziwne kroki są najprawdopodobniej elementem tańca godowego. Prosiak zaraz idzie na kolankowanie
- Gorgofone
- Kontakt:
Melduję, że Morgan czuje się coraz lepiej u nas: dzisiaj każde z nas zostało ugryzione, a jeszcze dodatkowo owarczana xD
Jutro wycieczka do Kajmana, bo coś się koledze skóra łuszczy na stopach. Boję się, czy to nie grzybica
Jutro wycieczka do Kajmana, bo coś się koledze skóra łuszczy na stopach. Boję się, czy to nie grzybica