Amala, Aloki, Tania, Baylee, Elusia, Misia, Wakuś i Pola.

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Amala i Aloki - małe słoneczka

Post autor: jolka »

no ładny mi kryzys :lol: Pieknotki moje cudne
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
katiusha

Post autor: katiusha »

Eeeee tam, nie obraziły się tylko przekory z nich :lol: Ciocia Jolcia się wprowadzi i dopiero będą kulki się turlały..Stadami :laugh:
Zart oczywiście - dotyczący kulek :lol: Bo za wprowadzkę 3mam kciuki :fingerscrossed: :buzki:
Werusiek

Post autor: Werusiek »

Jeż! Jaki śmieszny. :D
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Marzena, one po prostu zmęczone po podróży są. Jak odpoczną, to zmienią nastawienie :buzki:
Marzena

Post autor: Marzena »

O zmieniły. :) Kryć się! Marzena nadchodzi. Uciekać! Amala szybciej nogami przebieraj. Baylee tu pod półkę do mnie chodż córeczko szybciutko!
Cztery błyskawice. I wszystkie takie chętne do miziania. Będę płakać. :buzki:
Pani Strzyga

Silne i niezależne kobiety :lol:
Marzena

Tak. Bojowe wojowniczki co nie dają sobie pomiatać a do tego wszystkie piękne. Ja się nie dziwię, ze ten jeż tak się przy nich skręca. No bo którą wybrać? :love:
Pani Strzyga

Marzena pisze:Tak. Bojowe wojowniczki co nie dają sobie pomiatać a do tego wszystkie piękne. Ja się nie dziwię, ze ten jeż tak się przy nich skręca. No bo którą wybrać? :love:
Haremik założyć :D
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Ja panny ? Nadal foch jest ? :)
Marzena

Z tego upału to foch się trochę zmniejszył. Dziewczyny ledwo bidne dyszą a ja robię co mogę, żeby je ochłodzić ale ciężko jest. Białaski i brązowe uciekają przede mną. Widać tak musi być. Oczywiście są chwile, gdy wszystkie wychodzą i gremialnie wznoszą protest. Tak było dzisiaj. No bo o której ja im jedzenie daję? Zawsze dostają o 7 a tu nagle o 10. Pogorszyło się i trzeba mnie ukarać. Najlepsze były brązowe, które obie stojąc przy szybce patrzyły na mnie z taką naganą, ze aż mi się wstyd zrobiło. A ja tylko chciałam wcześnie rano do sklepu iść, żeby potem w upale nie lecieć.
Ostatnio zrobiłam eksperyment i wzięłam na kolanka Amalkę i Baylee, czyli jedną białą i jedną brązową. Obie udawały, że się nie widzą. Jednak Amala zajęła wyższe miejsce na mnie dając do zrozumienia małej, że ona tu rządzi. Baylee starała się na Amalę nie patrzeć, a gdy ta się do niej jawnie odwróciła ta szybko uciekła z moich kolan. Tak się skończyło pierwsze spotkanie. A ja spróbuje jeszcze tak poeksperymentować.
A tu widać jak Baylee tuli się do butelki w ręczniku bo to dawało trochę ochłody.
Obrazek
Nie wiem już co robić. Moczenie im nóżek bardzo je stresuje a dawanie zimnej butelki też nie jest dobre. Boję się, żeby się nie pochorowały.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”