Aż strach się bać o swoje palce patrząc na jego minęANYA pisze: Idz stad bo Ci te palce odgryze

a takie to słodkie jak śpiANYA pisze:![]()

Moderator: pastuszek
Aż strach się bać o swoje palce patrząc na jego minęANYA pisze: Idz stad bo Ci te palce odgryze
a takie to słodkie jak śpiANYA pisze:![]()
O matko, co za minkaANYA pisze:
Czuj sie zaproszonapour pisze:Hahah dawno tu nie zaglądałam, ale oni świetni są) Nie mogę się doczekać aż ich poznam na żywo.
Mój Świetlik wagowo idealnie pasuje do Twojego stada, byłby zaraz za Rayanem. Dużo zdrówka i doborści. U mnie na wadze nie przybiera Stefek też taki drobny świnek z niego, a dzieli michy z Saturnem.ANYA pisze:Czuj sie zaproszonapour pisze:Hahah dawno tu nie zaglądałam, ale oni świetni są) Nie mogę się doczekać aż ich poznam na żywo.
a najlepiej gdybys mieszkala niedaleko to moglybysmy sie odwiedzac. Fajnie byloby miec swinkowa kolezanke.
Zwazylam dzisiaj chlopakow:
Lewis - 1.45kg
Angelo - 1.36 kg
Alfie - 1.43 kg
Diablo - 1.08 kgon jest taki malutki i drobniutki. Zawsze taki byl. Jak do mnie trafil pare miesiecy temu to wazyl 0.8 kg. Niewiele przybral od stycznia.
A Ryan ok 1.6 kg (tyle bylo u weta) nie zwazylam go bo sie nie miesci na wage, ale jest wyraznie ciezszy niz Lewis