jaka dumna uśmiechnięta mamaNatasza pisze:
![]()
Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- pauli
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
-
nana81
Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka
pauli pisze:jaka dumna uśmiechnięta mamaNatasza pisze:
![]()
To zdjęcie jest po prostu boskie.
Zresztą całe stadko jest przecudne.
Natasza gdzieś na zdjęciach masz taką fajną kuję z patyczków i słomy/siana. Gdzie ją kupiłaś?
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
w tym sklepie http://www.sklep.swinkamorska.com.pl/
a w środku tej kulki jest plastikowa kulka z dzwoneczkiem
Zdjęcie Kofi jak do dowodu osobisto-świnkowego
Dziś mam dzień wolny ale o 8 rano już dostałam pobudkę od dziewczyn
No to im posprzątałam, zrobiłam pranie, nakarmiłam i pomyślałam o trawce . . . no to wzięłam psa i poszłam z nim biegać nad Odrę więc wilk syty i owca cała
teraz kąpanie, i na 2 śniadanie zjem pieczone jabłko z miodem, sezamem, i cynamonem + orzechy
potem na miacho po kratki , kupić świerszcze dla gekonów, a potem jeszcze chciałam pouczyć się angielskiego. . . i po wolnym ..
Własnie jesli któraś z Was chciałaby zrobic certyfikat z języka a nie ma czasu i kasy bądź ma taki system pracy jak ja to polecam na groupon kupić sobie kurs angielskiego DIKI, ja kupiłam 6 miesięczny za 49 zł i powiem Wam że jest extra, platforma z zadaniami, obrazkami , układanie zdań, czytanki , słuchanki.. mega i tanio. Są poziomy od A1 do C... na koniec kursu moje konto sprawdza egzaminator i jeśli przerobiłam tam było chyba 60% zadań i ileś danego czasu to mogę za 169 zł zrobić certyfikat ale chyba zrobię go w szkole...zobaczymy
polecam
Lecę się kąpac do potem
Zdjęcie Kofi jak do dowodu osobisto-świnkowego
Dziś mam dzień wolny ale o 8 rano już dostałam pobudkę od dziewczyn
No to im posprzątałam, zrobiłam pranie, nakarmiłam i pomyślałam o trawce . . . no to wzięłam psa i poszłam z nim biegać nad Odrę więc wilk syty i owca cała
Własnie jesli któraś z Was chciałaby zrobic certyfikat z języka a nie ma czasu i kasy bądź ma taki system pracy jak ja to polecam na groupon kupić sobie kurs angielskiego DIKI, ja kupiłam 6 miesięczny za 49 zł i powiem Wam że jest extra, platforma z zadaniami, obrazkami , układanie zdań, czytanki , słuchanki.. mega i tanio. Są poziomy od A1 do C... na koniec kursu moje konto sprawdza egzaminator i jeśli przerobiłam tam było chyba 60% zadań i ileś danego czasu to mogę za 169 zł zrobić certyfikat ale chyba zrobię go w szkole...zobaczymy
Lecę się kąpac do potem
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
-
Zaffiro
No mamusia cudnie za pozowała 
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Natasza matko z córką, to Ty masz jeszcze gekony????
no podziwiam , podziwiam Cię. Ja dziś tez wolne, sprzatanie klatki i szykowanie nowej od rana. Wieczorem jadę po tymczasy
a zdjęcia cudne
a zdjęcia cudne
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
-
anuleczka
nana81 pisze:pauli pisze:jaka dumna uśmiechnięta mamaNatasza pisze:
![]()
- Natasza
- Kontakt:
Jolka daj znać jak tam tymczaski
no 6 świn +2gekony+2 psy a dalej mi mało
ale wypłata za skromna 
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
- Natasza
- Kontakt:
Czekamy na hamaczki od pastuszka, i leżanki w sowy 
Póki co laseczki boją się wchodzić na pięterko ale kombinują . . . schodzić potrafią ale wejść się jeszcze boją

Może pokombinujemy z innym wejściem ... bo niby pod hamakiem jest domek więc nic się nie stanie ale chyba jestem nadopiekuńcza
Przepraszam że zdjęcia z bałaganem w tle ale R pojechał po kebaba a ja na szybko chciałam Wam pokazac
Póki co laseczki boją się wchodzić na pięterko ale kombinują . . . schodzić potrafią ale wejść się jeszcze boją

Może pokombinujemy z innym wejściem ... bo niby pod hamakiem jest domek więc nic się nie stanie ale chyba jestem nadopiekuńcza
Przepraszam że zdjęcia z bałaganem w tle ale R pojechał po kebaba a ja na szybko chciałam Wam pokazac
-
nana81
Dzięki za info. No to szykują się kolejne zakupyNatasza pisze:w tym sklepie http://www.sklep.swinkamorska.com.pl/
muszę tylko poczekać trochę bo po pierwsze masę kasy przetupałam u Pastuszka ale nie mogłam się oprzeć
Po drugie jak mąż to wszystko na raz zobaczy to mnie w wariatkowie umieści
Ostatnio trochę mnie nie bylo i może przegapiłam ale kiedy rodzinka będzie razem? (Jeśli pisałaś to przepraszam)
-
Foggy
U mnie właśnie sobie tę kuleczkę wyjęły chłopaki i teraz służy Milordzikowi jako zapowiedź, że ktoś wchodzi do klatki albo wychodzi. Te świnie to są mądrzejsze ode mnie
Aaaale klatka!
Co do wejścia, to niech jeszcze pokombinują, spokojnie.
Na Twoje stadko mogłabym patrzeć i patrzeć, Nataszko! Przyznaj się, przez ile czasu dziennie siadasz i po prostu się gapisz na to piękno?
Aaaale klatka!
Na Twoje stadko mogłabym patrzeć i patrzeć, Nataszko! Przyznaj się, przez ile czasu dziennie siadasz i po prostu się gapisz na to piękno?