Tak, wiem o co chodzi. Muszę strasznie uważać jak przychodzą moje kuzynki - potrafią strasznie męczyć zwierzęta (czasami mój pies chowa się przed nimi, a moja kotka, to prawie zawsze). A co do wybiegu; może jakieś mięciutkie legowiska lub tunele. Świnki lubią leżeć na mięciutkim. Możesz też dać im do zabawy jakiegoś małego pluszaczka - niektóre świnki lubią się nimi bawić.szara_METKA pisze:a np. przyjadą goście i nie będę chciała aby wyciągali świnki itp. Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi
Zdjęcia naszych klatek
Moderator: Pulpecja
-
Majka745
Re: Zdjęcia naszych klatek
-
szara_METKA
Jak mój kuzyn wpadnie to wszystkie zwierzaki się chowają. A jak przyjdą znajomi moich rodziców ze swoja córką to pokój na klucz zamykam bo ona granic nie zna...Majka745 pisze:Tak, wiem o co chodzi. Muszę strasznie uważać jak przychodzą moje kuzynki - potrafią strasznie męczyć zwierzęta (czasami mój pies chowa się przed nimi, a moja kotka, to prawie zawsze). A co do wybiegu; może jakieś mięciutkie legowiska lub tunele. Świnki lubią leżeć na mięciutkim. Możesz też dać im do zabawy jakiegoś małego pluszaczka - niektóre świnki lubią się nimi bawić.szara_METKA pisze:a np. przyjadą goście i nie będę chciała aby wyciągali świnki itp. Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi
I dziękuję
-
klimejszyn
-
nitusiek
Chciałam wstawić zdjecie mojej Pini i jej klatki ale nie wiem gdzie dodać zdjecie 
-
Majka745
-
nitusiek
-
ProsiaczkoLub
śliczne prosiątko i fajny hamaczek, ale klatka zdecydowanie za mała
-
elka_w
-
Dropsio
Nie za mała klatka?
Elu, jak dla mnie, to jest 60, góra 70. Dropsik pomieszkuje w 80 (choć klatka w dzien praktycznie zawsze otwarta) i jest większa.
Poza tym lepiej jest położyć na żwirek coś bardziej miękkiego, choćby wysypać na wierzch warstewkę trocin. Żwirek jest twardy i ma dosyć ostre końce, więc świnka może poranic sobie łapki
Poza tym lepiej jest położyć na żwirek coś bardziej miękkiego, choćby wysypać na wierzch warstewkę trocin. Żwirek jest twardy i ma dosyć ostre końce, więc świnka może poranic sobie łapki