Amala, Aloki, Tania, Baylee, Elusia, Misia, Wakuś i Pola.

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Pani Strzyga

Re: Amala i Aloki - małe słoneczka

Post autor: Pani Strzyga »

Pięknoty :)
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

joanna ch pisze:o, a czemu dopiero łączenie w sierpniu?
bo Marzenka wybywa na wczasy a świnie będą u mnie. Niestety osobno w takim składzie jak teraz dwa razy po dwie w dwóch klatkach. Może jak Marzenki nie bedzie coś po cichu pokombinuję i zintergruję towarzystwo :102:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Marzena pisze:Ja zrobiłam kojec taki jak ma Jola. To projekt jej i Magdaleny. Zamówiłam w firmie Gad-bud.
Pokazałam zdjęcia i zmierzyłam wszystko. Bardzo drogie przedsięwzięcie. No ale ja mam nadzieję, że na 4 prosiaki. :)
Firmę można znaleźć na allegro. W razie czego możemy dać kontakt. :love: ]
Aaaa :) bardzo fajnie wyszło :)
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

u cioci joli na wczasach ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Marzena

Post autor: Marzena »

Moje skarby kochane! Ciocia Jola mi Was upasła ślicznie. Jak ja Was do domu moje kluseczki przytargam? :buzki:
katiusha

Post autor: katiusha »

Weź taczuszkę :lol: No to mamy kojce klony :lol: Super! :jupi:
Werusiek

Post autor: Werusiek »

Cudna śnieżynka! :love:
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Marzena pisze:Moje skarby kochane! Ciocia Jola mi Was upasła ślicznie. Jak ja Was do domu moje kluseczki przytargam? :buzki:
ha ha ha...słodki ciężar przytargasz do domciu :lol:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Kochanego ciałka nigdy za wiele :szczerbaty:
Marzena

Post autor: Marzena »

Kluseczki moje do domu przytargałam ale nie obyło się bez skandalu. Niestety w trakcie podróży do domu brązowe wystąpiły z protestami, że one nie chcą nigdzie jechać bo im było dobrze u Joli i w ogóle to skandal i herezja, żeby je zabierać z wakacji. Białe jak to białe całe zestresowane milczały ale ich wystające odwłoki, bo głowy pochowały, same mówiły za siebie, gdzie mają mnie i powrót do domu. I w tym radosnym nastroju wróciłyśmy. Grunt to kochane prośki, które wybiegają na moje powitanie radośnie.
Dzisiaj postanowiłam brązowym przypomnieć, że kiedyś tak troszkę się lubiłyśmy. No cóż Tania i Baylee dały się pogłaskać, ale następnie obie schowały się do jednego tunelu i wyglądały jak salcesonik. Ich radość z naszego spotkania miło mnie zaskoczyła. No czy ja potwór jestem? Olaboga! Strach w oczach bo potwór Marzena nadchodzi. Jolu ja nie wiem co ty zrobiłaś moim świneczkom. Wszystkie utyte ledwo łażą i żadna na szyję się nie rzuca. :sadness:
A wczoraj po podaniu posiłku biedne odpoczywały i przeżywały koniec wakacji i laby.
Obrazek
Brązowe przecierały oczki i patrzyły na mnie przez szybkę. Pytały wciąż gdzie Jola? No ja się zabiję.
Obrazek
No tylko jeż mnie poznał. Nawet był grzeczny i wyszedł, żeby się przywitać choć zwykle o tej porze go nie można spotkać.
Obrazek
Także wakacje się skończyły. Dzieciaki miały tęsknić, ale chyba nie za mną. No to pójdę popłakać. :buzki:
Dziękujemy Jolu za opiekę. Musisz wpaść i im wytłumaczyć, że zostają u mnie, bo jest kryzys. :meeting: :jupi: :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”