O tym akurat to świniaczki raczej nie myślą-w końcu żarełko najważniejsze a Duża niech kombinujeSiula pisze:Dla Dzimy już nie będzie miejsca w pokoju jak te miski poustawia

Moderator: pastuszek
O tym akurat to świniaczki raczej nie myślą-w końcu żarełko najważniejsze a Duża niech kombinujeSiula pisze:Dla Dzimy już nie będzie miejsca w pokoju jak te miski poustawia

Całe szczęście, że świnie nie śledzą forum i tego nie czytałymartuś pisze:Ja myślę, że każda świnka powinna mieć swoją potrójną miskę

Już i tak mają w doopach za dobrze!Kluskaxyz pisze:Całe szczęście, że świnie nie śledzą forum i tego nie czytałymartuś pisze:Ja myślę, że każda świnka powinna mieć swoją potrójną miskę
 made by elka i jej polarki jak z bajki
  made by elka i jej polarki jak z bajki  
  Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 .
 . 
 I super pomysł z tymi stolikami-domkami, u nas świnki też kochają wszystkie miejsca gdzie mogą się w ten sposób schować.
  I super pomysł z tymi stolikami-domkami, u nas świnki też kochają wszystkie miejsca gdzie mogą się w ten sposób schować.
Ha ha ha..... nie! Chcesz foto po całym dniu?Asita pisze:No naprawdę pierwsza klasa! Czy one zawsze mają tak czysto?
 ja im sprzątam codziennie
 ja im sprzątam codziennie Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia