Amala, Aloki, Tania, Baylee, Elusia, Misia, Wakuś i Pola.
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Amala i Aloki - małe słoneczka
Mi się weterynarz wydaje zbędny, jeśli ranka przysycha to znaczy, że to tylko dziabnięcie które się goi. Ale to Ty Marzenko widzisz ją na żywo i Ty najlepiej wiesz co dla niej dobre.
Jak miałaś preparat do oczyszczenia to po prostu doglądaj. Skoro je i bryka to chyba nie jest tak żle. Obserwuj

Ranka Baylee wyraźnie się zmniejsza i przysycha. Niczym już tego nie ruszam, żeby niepotrzebnie jej nie rozmiękczać. Dziewczyna skacze, biega, dobrze je i jest radosna.
Wydaje mi się, że będzie dobrze. Obejrzę ją jutro.
Niestety zdenerwowałam się Amalką. Białaski bardzo się czubią ostatnio i skaczą jak te wariatki z hamaczka, na hamaczek, na mostek. Było uderzenie i wydaje mi się, ze Amalka zaliczyła upadek. Pewna nie jestem bo widok zasłaniał mi podajnik do siana. Przez chwilę się nie ruszała. Jak ją zabrałam to czułam jak jest zestresowana.
Chodzi bez problemów, ale siedząc u mnie na kolanach dwa razy jęknęła. No co ja mam z tymi dziewczynami. Ale potem zajęła się jedzeniem bobków, więc może tylko najadła się strachu. Wyraźnie się uspokoiła się i oczywiście już schowała w swoim kochanym domku. Zawsze coś się dzieje i ja nie mogę odpocząć a ostatnio tego potrzebuje. Oby moje cuda były zdrowe.
Wydaje mi się, że będzie dobrze. Obejrzę ją jutro.
Niestety zdenerwowałam się Amalką. Białaski bardzo się czubią ostatnio i skaczą jak te wariatki z hamaczka, na hamaczek, na mostek. Było uderzenie i wydaje mi się, ze Amalka zaliczyła upadek. Pewna nie jestem bo widok zasłaniał mi podajnik do siana. Przez chwilę się nie ruszała. Jak ją zabrałam to czułam jak jest zestresowana.
Chodzi bez problemów, ale siedząc u mnie na kolanach dwa razy jęknęła. No co ja mam z tymi dziewczynami. Ale potem zajęła się jedzeniem bobków, więc może tylko najadła się strachu. Wyraźnie się uspokoiła się i oczywiście już schowała w swoim kochanym domku. Zawsze coś się dzieje i ja nie mogę odpocząć a ostatnio tego potrzebuje. Oby moje cuda były zdrowe.
Oj Marzenko
Nie martw się na zapas...One też czują Twój stres i obawę. Albo zapakuj i prześlij do mnie - pogodzę laski. Jakbyś blizej mieszkała, to już bym u Ciebie była. Ty na spacer, ja laski dogaduję 

Widzę że dziewczyny dostarczają Ci wrażeń 
Za troszkę spokoju dla Ciebie 

Alvin miał ranę na nosie, bo Pieszczoch go albo zahaczył zębem, albo paznokcie jak mieli burzliwy okres jakiś czas temu... Tak brzydko to wyglądało... Tzn. super się zagoiło, był stóp, potem zszedł, ale została brzydka blizna i to na nosku... Tak bardzo było mi przykro bo myślałam, że mu tak zostanie, a teraz już prawie śladu nie ma
U Ciebie też z pewnością wszystko dobrze się skończy 

Oj dziewczyny. Jak to cudowne, że zaglądacie tu i piszecie o wszystkim. Dzięki Wam przekonuje się, że jestem zbyt wrażliwa i muszę łyknąć tej melisy.
Świnia mi się skrzywi a ja już w ryk. No przecież tak nie można. Sama siebie muszę ochrzanić.
Katiusha ja też żałuję, ze mieszkam tak daleko od Ciebie i tak się cieszę, że u Ciebie wszyscy tacy zgodni. To super!
Co do obrazka to ja nadal jestem na tak. Jeśli fotki sama sobie wzięłaś
jak piszesz to rysuj kiedy będziesz miała czas. 
Świnia mi się skrzywi a ja już w ryk. No przecież tak nie można. Sama siebie muszę ochrzanić.

Katiusha ja też żałuję, ze mieszkam tak daleko od Ciebie i tak się cieszę, że u Ciebie wszyscy tacy zgodni. To super!
Co do obrazka to ja nadal jestem na tak. Jeśli fotki sama sobie wzięłaś

- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Co się Kochana nie chwalisz, ze niedługo zagroda stanie??!!! ha ha wydałam Cię

Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019