A teraz opinia mamy zmienia się z każdym razem, w zależności od tego, kto kogo przegania
 A teraz opinia mamy zmienia się z każdym razem, w zależności od tego, kto kogo przegania   Ale Mietek już na zawsze jest nasz
 Ale Mietek już na zawsze jest nasz  O Tola tak samo u Was
 O Tola tak samo u Was  
Moderator: pastuszek
 A teraz opinia mamy zmienia się z każdym razem, w zależności od tego, kto kogo przegania
 A teraz opinia mamy zmienia się z każdym razem, w zależności od tego, kto kogo przegania   Ale Mietek już na zawsze jest nasz
 Ale Mietek już na zawsze jest nasz  O Tola tak samo u Was
 O Tola tak samo u Was  
 Pięknie się dziewczyny zgrały
 Pięknie się dziewczyny zgrały  Z rodzicami nie mieszkam a i tak zawsze krzywo patrzą na nowego zwierzaka, że za dużo, że sobie nie poradzę, że finansowo nie damy rady ale jak co do czego przychodzi to dzwonią i dopytują co u futrzastych
 Z rodzicami nie mieszkam a i tak zawsze krzywo patrzą na nowego zwierzaka, że za dużo, że sobie nie poradzę, że finansowo nie damy rady ale jak co do czego przychodzi to dzwonią i dopytują co u futrzastych  Dziadkowie to na dwie pierwsze świnki krzywo patrzyli ale teraz też pytają co u nich a babcia wiem, że w razie kłopotów finansowych wesprze.
 Dziadkowie to na dwie pierwsze świnki krzywo patrzyli ale teraz też pytają co u nich a babcia wiem, że w razie kłopotów finansowych wesprze. , moi też mówili,że przesadzamy,że klatka wieeelkaaa,że trzy świnie i w ogóle, a teraz je głaszczą i gadają do nich jak nas odwiedzają
 , moi też mówili,że przesadzamy,że klatka wieeelkaaa,że trzy świnie i w ogóle, a teraz je głaszczą i gadają do nich jak nas odwiedzają  Trójeczka to już fajne stadko, ja tam nie żałuję, z dwoma by nudno było
 Trójeczka to już fajne stadko, ja tam nie żałuję, z dwoma by nudno było  
 ....
 ....  Ale też bym miała więcej, gdyby misie mieszkały ze mną
 Ale też bym miała więcej, gdyby misie mieszkały ze mną 
 Moi chłopcy zawsze coś wymyślą
 Moi chłopcy zawsze coś wymyślą  
 . Frugo nie był zdziwiony, że stadko się rozmnożyło
  . Frugo nie był zdziwiony, że stadko się rozmnożyło 
 Nala ma ruję (od tygodnia...) ale dzisiaj przegina...Wczoraj była zmęczona po wycieczce do Szczecina więc siedziała cicho a dzisiaj chodzi za dziewczynami i tańcuje...Tola piszczy jak tylko Nala się ruszy a Nutka już ma dosyć obskakiwania i dziabie Nalę
 Nala ma ruję (od tygodnia...) ale dzisiaj przegina...Wczoraj była zmęczona po wycieczce do Szczecina więc siedziała cicho a dzisiaj chodzi za dziewczynami i tańcuje...Tola piszczy jak tylko Nala się ruszy a Nutka już ma dosyć obskakiwania i dziabie Nalę  Ta niczym się nie zraża i dalej wywija tyłkiem
 Ta niczym się nie zraża i dalej wywija tyłkiem  

Cudnie. Moja Radiska była bardzo podobna do Toli i też była drobnej budowy. Ważyła niewiele ponad 800 g.
 Cudnie. Moja Radiska była bardzo podobna do Toli i też była drobnej budowy. Ważyła niewiele ponad 800 g.