Tyle czasu tu nie pisałam, że wątku nie mogłam znaleźć
Dzisiaj będzie full zdjęć, pożyczonym telefonem...wiem, wiem, "dobry zwyczaj nie pożyczaj", ale jest nowa mata w klatce, więc czas się pochwalić
Na początek !Uwaga! Maniek i jego zdobycz, przyniósł ją tydzień temu (pożarta na poczekaniu), a mama do dzisiaj mi dupę truje o nowy mop, w ogóle nie rozumiem dlaczego stary jej przestał odpowiadać
Dobra, teraz Szkatuła. Pamiętacie jej klatkę? Odkąd sianko trafiło na zewnątrz klatki, miałam istny chlew!! Wszędzie siano roznosiła! Oczywiście moje własnoręcznie robione "tarasy ferplast" szybko zostały zastąpione przez jedną długą półkę (jak wtedy kiedy była Chelsea), ponieważ ta grubaska do lekkich nie należy i tunel rozciągał się prawie do podłogi klatki
Tak było (dla przypomnienia):
Dzisiaj kupiłam nową matę, więc akcja czyszczenie klatki

Babol był zadowolony, bo wszystkie rzeczy z klatki wylądowały na podłodze i mogła sobie po nich pobiegać i sprawdzić czy to na pewno jej
Gdzie się pchasz z tym telefonem? Tu jest strefa wi.aj.pi.
Okażę ci łaskę i pozwolę się pogłaskać
Co!? Że niby JA gruba! No nie wiem w którym miejscu??!!
A to ciekawe zjawisko! Paśnik bez siana! Świat się wali!
Phii..pusty jest niegodny mojej uwagi
Muszę sprawdzić czy Duża znów mi czegoś nie zmniejszyła, ja już nie ogarniam kto tu jest tą wredną?!
Patrzcie i zazdrośćcie jak wyglądają trociny po PONAD MIESIĘCZNYM leżeniu w klatce!

Ani kropelki siusiu!!

Mogłabym je normalnie zapaczkować

za to małą kuwetkę muszę co 2 dni myć, no cóż coś za coś
Aktualnie Szkatuła ma klatkę w wersji "Glamour"
Po wejściu do swojego M1 od razu załatwia się na stronie za potrzebą:
Potem...
HOP!
I już jest na górze:
A wysokość na jaką wskakuje:
No i całość:
A teraz fotki z ostatniej chwili, leniwce dwa:

Pyrka
Za TM

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia