Rozczochrana panienka Kimbusia [Poznań] - rezerwacja
Moderator: silje
Re: Rozczochrana panienka Kimbusia [Poznań] - rezerwacja
Mogę zapytać co to za klatka, wymiary? Wydaje się jakaś szeroka
ma 140/65 cm wyczaiłam ją na "Tablicy" nie mieści mi się na szafce, śmiesznie to wygląda, ale co tam, przynajmniej świnie mają luz
aaa no wlasnie tak myslalam ze 140 ;p
- jadziulka
- Miejscowość: Lubin
- Kontakt:
Ale Kimbusia ma klatkę do biegania i towarzystwo Super:) Hamaczek cały jej:)
Gdybyś gdzieś taką 140 jeszcze zobaczyła daj znać
A co do świnek to boskie są. Mam nadzieję, że szybko się zakumplują
A co do świnek to boskie są. Mam nadzieję, że szybko się zakumplują
trzeba monitorować często ogłoszenia jakbym coś namierzyła to dam znaćAniBanani pisze:Gdybyś gdzieś taką 140 jeszcze zobaczyła daj znać
a świnie, cóż... za gorąco jest dziś (mam w pokoju 27,5 st C ), żeby im się chciało mocno wariować dobry czas na łączenie
ps.
Jadziulko, Kimbusia - Milenka, to cudeńko jak widać zresztą na "hamaczkowym zdjęciu"
lubi się wylegiwać na hamaku, bo jest wielki i wyżej powieszony, żeby te dwa moje grubasy tam nie wlazły tam jest bezpieczna jestem dobrej myśli, chyba się szybko oswoją ze sobą są podwójne miseczki i poidełka, dużo luzu, nie powinno być walk o jedzenie, więc nie ma możliwości innej, jak ta, że Mi-Lenka zostanie u nas
- jadziulka
- Kontakt:
cóż... mija 3 doba, a świnie nadal razem sytuacja wygląda następująco :
Juras terkota do obu panienek, Busia przegania Milenkę tylko wtedy, gdy ta "najdzie ją" od tyłu, a jak podejdzie od przodu to podnoszą pyszczki do góry, na chwilkę nieruchomieją i jedna z nich daje spokój, albo jest krótkie spięcie, szuru buru, na zmianę ale potem leżą obok siebie, jak gdyby nic się nie stało
po podłodze Lenka biega jak szalona (moje leniwce siedzą pod fotelem) zwiedza wszystkie kąty, pod szafami mi robi porządek włazi tam, gdzie ja nie dosięgam mopem, więc wyłazi z tzw "kotem" na plecach odkurzacz normalnie nawet jej już nie wyciągam na siłę, bo sama po jakimś czasie wychodzi moje grubasy sie nie mieszczą pod szafami porządki przedświąteczne mam z głowy Lenka mi to załatwi... a im bardziej zastawiałam, tym bardziej jest ciekawska i próbuje sie tam dostać, odgrzebując wszystko... nie ma mocnych na tę małą glistę żadne zapory nie zdawały egzaminu, więc dałam spokój i teraz zwiedza wszystko
Juras terkota do obu panienek, Busia przegania Milenkę tylko wtedy, gdy ta "najdzie ją" od tyłu, a jak podejdzie od przodu to podnoszą pyszczki do góry, na chwilkę nieruchomieją i jedna z nich daje spokój, albo jest krótkie spięcie, szuru buru, na zmianę ale potem leżą obok siebie, jak gdyby nic się nie stało
po podłodze Lenka biega jak szalona (moje leniwce siedzą pod fotelem) zwiedza wszystkie kąty, pod szafami mi robi porządek włazi tam, gdzie ja nie dosięgam mopem, więc wyłazi z tzw "kotem" na plecach odkurzacz normalnie nawet jej już nie wyciągam na siłę, bo sama po jakimś czasie wychodzi moje grubasy sie nie mieszczą pod szafami porządki przedświąteczne mam z głowy Lenka mi to załatwi... a im bardziej zastawiałam, tym bardziej jest ciekawska i próbuje sie tam dostać, odgrzebując wszystko... nie ma mocnych na tę małą glistę żadne zapory nie zdawały egzaminu, więc dałam spokój i teraz zwiedza wszystko
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
U mnie jest to samo Czym bardziej zastawiam dziury to dziewczyny jeszcze bardziej chcą tam wejść Super, że cała trójka mieszka już razem
- jadziulka
- Kontakt:
Ha ha dobra jest . U mnie tez wyszła z jakimś kurzem na futerku spod komody. Kurcze taka świnka latająco- sprzątająca to skarb:) No i u mnie całą chałupę też zwiedzała, aż się śmiałysmy z niej z mamą.