Carbon vel. Śruba - mały połamaniec z zoologa [Poznań] - DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Letka
Miejscowość: Poznań
Kontakt:

Re: Carbon vel. Śruba - mały połamaniec z zoologa [Poznań] -

Post autor: Letka »

Aneta914 pisze:
Letka pisze:Nareszcie jest rezerwacja, córka żyć mi nie dawała że nie ma żadnego newsa o tym, jak tylko wrócimy z wakacji to przygotowujemy się do wizyty przedadopcyjnej, już się rozglądam za większym lokum dla chłopaków i bardzo bardzo bardzo się cieszę że Carbon znajdzie domek buziaki
Śliczny prosiek, czekałam na zdjęcia, nic tylko brać kochać i dać mu szansę na nowe życie z kolegą
Tyle czasu czekał i wyczekał tego najlepszego domku, właśnie u CIEBIE :love:
P.S. Przepraszam za to moją leniwą i zapominalską stronę...
Ps nie mam żadnych pretensji ;-)jak już ci mowilam rozumiem że każdy z nas ma swoje obowiązki, ale troszkę się martwiłam że może coś się zmieniło i że jednak Carbon nie pójdzie do nas, uff wszystko jest ok, nawet czekam na zrobienie zdjęcia do kalendarza swinkowego aż będzie Carbon :-)
Awatar użytkownika
Aneta914
Kontakt:

Post autor: Aneta914 »

Letka pisze:Ps nie mam żadnych pretensji ;-)jak już ci mowilam rozumiem że każdy z nas ma swoje obowiązki, ale troszkę się martwiłam że może coś się zmieniło i że jednak Carbon nie pójdzie do nas, uff wszystko jest ok, nawet czekam na zrobienie zdjęcia do kalendarza swinkowego aż będzie Carbon :-)
Będzie mi niezmiernie miło, jak Carbon trafi na którąś ze stron kalendarza :) Będę trzymać kciuki, żeby "góra" wybrała właśnie jego i Tuptusia :fingerscrossed:
Moje prosiaki : Klementynka :love: / Szajbus & Łasuch & Pigwa & Bianca za TM :swieca:
Na DT : Sasanka
W DS : 92 świnki
Odeszły w DT [*] : Tosiek, Isabo, Mamba, Walentyna, Melania, Aronia, Lulek
Awatar użytkownika
Letka
Kontakt:

Aneta914 pisze:
Letka pisze:Ps nie mam żadnych pretensji ;-)jak już ci mowilam rozumiem że każdy z nas ma swoje obowiązki, ale troszkę się martwiłam że może coś się zmieniło i że jednak Carbon nie pójdzie do nas, uff wszystko jest ok, nawet czekam na zrobienie zdjęcia do kalendarza swinkowego aż będzie Carbon :-)
Będzie mi niezmiernie miło, jak Carbon trafi na którąś ze stron kalendarza :) Będę trzymać kciuki, żeby "góra" wybrała właśnie jego i Tuptusia :fingerscrossed:
Witaj klatka już jest, czekamy na waszą wizytę :-)
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

Super wiadomość! :)
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

:yahoo:
Wspaniała wiadomość! To czekam na wynik łączenia, trzymam kciuki :fingerscrossed:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Letka
Kontakt:

[quote="Dzima"]:yahoo:
Wspaniała wiadomość! To czekam na wynik łączenia, trzymam kciuki :fingerscrossed:[/quote

Stres ogromny uff oby się wszystko udało, jeszcze nigdy nie łączyłam świnek morskich, boję się też że Aneta jednak uzna że mam za małe mieszkanie, klatkę kupiłam taka jak pisała 120 ale na wybieg nie ma już dużo miejsca....
Awatar użytkownika
Letka
Kontakt:

Letka pisze:
Aneta914 pisze:

Wczoraj rozłożyłam klatkę o matko ogromna:-) rozglądam się na polarkami na FB jak mi podałaś w mailu ale już przed wyjazdem na wakacje nie zdążę wybrać i zamówić, zajmę się tym jak wrócimy, wracam 25.07; pozdrawiam serdecznie
Witaj klatka już jest, czekamy na waszą wizytę :-)
Awatar użytkownika
Aneta914
Kontakt:

Post autor: Aneta914 »

Wiem, że wszystko już jest :) Cieszę się bardzo z tego! Wizyta będzie dopiero po 25 lipca, jak wrócicie z wakacji. Jestem w stałym kontakcie na facebooku z Tosią. Jakby coś było jeszcze potrzeba, może do mnie tam śmiało pisać 24h/7 :)
Moje prosiaki : Klementynka :love: / Szajbus & Łasuch & Pigwa & Bianca za TM :swieca:
Na DT : Sasanka
W DS : 92 świnki
Odeszły w DT [*] : Tosiek, Isabo, Mamba, Walentyna, Melania, Aronia, Lulek
Awatar użytkownika
Klaudia_1396
Miejscowość: Lublin
Kontakt:

Post autor: Klaudia_1396 »

Cudownie ! :jupi: :jupi
Trochę tu nie zaglądałam a tu takie cudowne wieści. W takim razie trzymamy kciuki za udane łączenie :fingerscrossed: :D
I może w końcu przestaną mnie dręczyć wyrzuty sumienia, że koniec końców mamy innego braciszka :?
Obrazek
Kazik : -.12.2012 - 07.02.2018 :candle:
Puszek : 01.11.2016 :świnka1:
Helios Cavior : 10.04.2018 :świnka2:
Awatar użytkownika
Letka
Kontakt:

Klaudia_1396 pisze:Cudownie ! :jupi: :jupi
Trochę tu nie zaglądałam a tu takie cudowne wieści. W takim razie trzymamy kciuki za udane łączenie :fingerscrossed: :D
I może w końcu przestaną mnie dręczyć wyrzuty sumienia, że koniec końców mamy innego braciszka :?

Nie miej wyrzutów sumienia, jeszcze wiele świnek czeka ☺️ widać tak miało być, Carbus miał zostać w Poznaniu
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”