Havranek [Poznań] w DS
Moderator: silje
Re: Havranek [Poznań]
O proszę kolejka się po Havranka ustawiła...kejcix pisze:No i w końcu jakiś mały prosiak z Poznania. Nasze dwa chłopaczki może zaakceptowałyby nowego członka rodziny;)
Mamy samca alfa-Porek ma jakieś 1,5 roku i młodego Antoniego-jakieś 5 miesięcy. Nadadzą się jako starsi bracia?:D
Mamy teraz tydzień miodowy i siedzimy w domu, może jakieś zapoznanie chłopaków zorganizujemy w tym tygodniu jeszcze?
W tym tygodniu już nie da rady żadnych spotkań ze mną organizować, nie ma mnie w Poznaniu...
W przyszłym tygodniu zaś w środę idę z Havrankiem na WPA do jednej Pani... ale też czeka nas zapoznanie z jej prosiakiem... Jeśli się dogadają, to Pani była pierwsza w kolejce po Havcia, jeśli się nie dogadają to szukamy Havrankowi domu dalej i wówczas możemy spróbować z tą dwójką
Re: Havranek [Poznań]
To taka bardzo wstępna rezerwacja... Pani nie miała WPA jeszcze, no i chce Havranka tylko jeśli dogada się z jej samczykiem...
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Havranek [Poznań] wst. rez.
JA go przenoszę do zarezerwowanych, w razie jak się nie dogada, wróci do adopcji, Marta, zgłoś w odpowiednim wątku zmianę na główną, proszę
Marto, a co pisać osobą, które są zainteresowane Havrankiem? Jakiś czas temu podałam do Ciebie kontakt Pani, która chciała go adoptować, niestety nie otrzymała odpowiedzi. Zainteresowała się już inną świnką od nas, ale wypada, żebym jakoś jej jednak wyjaśniła ten brak kontaktu. Może mail trafił do spamu?
ZgłosiłamCynthia pisze:JA go przenoszę do zarezerwowanych, w razie jak się nie dogada, wróci do adopcji, Marta, zgłoś w odpowiednim wątku zmianę na główną, proszę
Kasia odpisuję na wszystkie meile jakie otrzymuję... Na razie Havranek jest wstępnie zarezerwowany dla Pani, która napisała właśnie do mnie meila parę dni temu i do której jutro z nim idę na WPA. Jeśli nic z tego nie wyjdzie następna w kolejce jest powyżej pisząca kejcix, w międzyczasie pisała do mnie jeszcze jedna osoba, której odpisałam na pierwszego meila i myślałam, że już się później nie odezwała, a faktycznie kolejna wiadomość od niej była w SPAM-ie. Dlaczego nie wiem. Dziś odpisałam.Kasia pisze:Marto, a co pisać osobą, które są zainteresowane Havrankiem? Jakiś czas temu podałam do Ciebie kontakt Pani, która chciała go adoptować, niestety nie otrzymała odpowiedzi. Zainteresowała się już inną świnką od nas, ale wypada, żebym jakoś jej jednak wyjaśniła ten brak kontaktu. Może mail trafił do spamu?