U mnie nic nie ma. Wszystko co miałem od Elurina (blat + krzesła) oddałem Beatrycze.seledynek pisze:Ja mam dwie nogi i wydaje mi sie, ze reszta jest u JD albo u Elurina. Mam tez dwa blaty stolow.
Chyba faktycznie nogi ma goomisia.
Moderator: porcella
U mnie nic nie ma. Wszystko co miałem od Elurina (blat + krzesła) oddałem Beatrycze.seledynek pisze:Ja mam dwie nogi i wydaje mi sie, ze reszta jest u JD albo u Elurina. Mam tez dwa blaty stolow.
To po pierwsze.Dawenna pisze:
Beatrycze, mój czwartkowy przyjazd jest coraz bardziej wątpliwy, więc wolałabym na wszelki wypadek nie umawiać się z Tobą na odbiór rzeczy od seledynka. Po drodze chyba nikogo nie ma.
Mam możliwość zawiezienia, ale kto mi to załaduje do samochodu ? Będzie Twój tato mógł ?seledynek pisze:
Ode mnie będą jechać rzeczy na imprezę. Czyli krzesła, namiot i stół. Muszę namierzyć te nieszczęsne nogi :/ Mam kalendarze, kubki, torby, pluszowe świnki, ulotki, baner, roll-up itp. Jeżeli Beatrycze nie masz możliwość zawieźć tych rzeczy to od razu mi napisz, bo wtedy poszukam kogoś innego. Odbiór w środę wieczorem, wtedy wszystko u siebie na Bemowie zgromadzę.