Politechnika Warszawska Polcon 2013

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Jack Daniel's
Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
Kontakt:

Re: Politechnika Warszawska Polcon 2013

Post autor: Jack Daniel's »

seledynek pisze:Ja mam dwie nogi i wydaje mi sie, ze reszta jest u JD albo u Elurina. Mam tez dwa blaty stolow.
U mnie nic nie ma. Wszystko co miałem od Elurina (blat + krzesła) oddałem Beatrycze.
Chyba faktycznie nogi ma goomisia.
Podpis usunięty przez administratora.
Megson

Post autor: Megson »

Do pomocy będę ja i może Shade jeśli nikomu to nie przeszkadza. Będę zatem w czwartek o 15 przy wydziale politechniki. Z kim mam się kontaktować? A i mogę mieć takie lotki, sztuk ok. 20-30. Załatwić? Po piątaku można sprzedać ;)
seledynek

Post autor: seledynek »

Dawenna tez pisala, ze pomoze przy rozladunku od Beatrycze.

Dzikowy mowiles cos o magazynie, no to mozemy czy nie mozemy tam umiescic rzeczy codziennie wieczorem?

Beatrycze to moze ja kurierowi podam Twoj adres, zeby namiot przywiezli do Ciebie skoro zawozisz wiele rzeczy?
Beatrycze
Miejscowość: ok. Warszawy
Kontakt:

Post autor: Beatrycze »

Dawenna pisze:

Beatrycze, mój czwartkowy przyjazd jest coraz bardziej wątpliwy, więc wolałabym na wszelki wypadek nie umawiać się z Tobą na odbiór rzeczy od seledynka. Po drodze chyba nikogo nie ma.
To po pierwsze.
A po drugie, to dalej nic nie wiem, co mam wieźć i od kogo.
Po trzecie, jeżeli nie ma obsady, to może zrezygnować z czwartku i zostawić tylko pt, sob. i niedzielę.
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
Awatar użytkownika
pucka69
Wiceprezes ds. finansowych
Miejscowość: Warszawa - Ursynów
Kontakt:

Post autor: pucka69 »

Co do nóg - goomi ich nie ma. stołowych znaczy :lol:
Obrazek
seledynek

W czw i pt mamy ludzi, to w weekend mamy z tym problem... Przynajmniej tak wynika z mojej rozpiski.

W czw zadeklarowały się: Megson+Shade oraz Dawenna, a ja będę wieczorem od 18. Do tego przed imprezą goomisia ma przywieźć rzeczy, które ma u siebie.

Ode mnie będą jechać rzeczy na imprezę. Czyli krzesła, namiot i stół. Muszę namierzyć te nieszczęsne nogi :/ Mam kalendarze, kubki, torby, pluszowe świnki, ulotki, baner, roll-up itp. Jeżeli Beatrycze nie masz możliwość zawieźć tych rzeczy to od razu mi napisz, bo wtedy poszukam kogoś innego. Odbiór w środę wieczorem, wtedy wszystko u siebie na Bemowie zgromadzę.
Awatar użytkownika
Jack Daniel's
Kontakt:

Mogę być tylko w czwartek, od 16:00 2-3 godzinki. W sumie, to chyba przyda Wam się silna ręka na rozpakowanie stoiska, nie? :)
Pewnie wpadnę jeszcze w jakiś dzień, ale to zależy od tego, czy w czwartek spotkam Dziewczynę-Ślimaka, bo musi mi kubek podpisać :D
Beatrycze
Miejscowość: ok. Warszawy
Kontakt:

Post autor: Beatrycze »

seledynek pisze:
Ode mnie będą jechać rzeczy na imprezę. Czyli krzesła, namiot i stół. Muszę namierzyć te nieszczęsne nogi :/ Mam kalendarze, kubki, torby, pluszowe świnki, ulotki, baner, roll-up itp. Jeżeli Beatrycze nie masz możliwość zawieźć tych rzeczy to od razu mi napisz, bo wtedy poszukam kogoś innego. Odbiór w środę wieczorem, wtedy wszystko u siebie na Bemowie zgromadzę.
Mam możliwość zawiezienia, ale kto mi to załaduje do samochodu ? Będzie Twój tato mógł ?
I czy Megson z Shade poradzą sobie z rozstawieniem namiotu ? Chyba zbiórka o 15 to za późno, jak imprezka zaczyna się o 16.
Trzeba to zanieść (czy dziewczyny to dotargają, może JD przyjdziesz wcześniej?), rozstawić namiot, przygotować stół i te duperele. Godzina to wg mnie mało na to wszystko.
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
Awatar użytkownika
Jack Daniel's
Kontakt:

Jakoś doczłapię wcześniej. Karty Miejskiej tymczasowo nie kupuję, to mi dajcie znać, na którą być, żebym wyszedł z odpowiednim zapasem czasu.
seledynek

Tata pomoże zapakować, ja też.

Ten namiot to ja sama rozkładałam :) Nie jest to trudne, ale trzeba się trochę nagimnastykować.
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”