SROKA - dystyngowana dama [Bydgoszcz]-uratowana
Moderator: silje
-
katiusha
Re: SROKA - dystyngowana dama [Bydgoszcz]-rezerwacja
-
joanqa
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: SROKA - dystyngowana dama [Bydgoszcz]-rezerwacja
Dziękujemy pięknie!
Czekam jeszcze tylko na taki piękny dzień, kiedy Sroczka zaufa nam na tyle, żeby paść naleśnikiem na kolankach... Ech...
Czekam jeszcze tylko na taki piękny dzień, kiedy Sroczka zaufa nam na tyle, żeby paść naleśnikiem na kolankach... Ech...
-
joanqa
- Kontakt:
-
katiusha
Re: SROKA - dystyngowana dama [Bydgoszcz]-uratowana
Kochane dziewczyny
Sroczka wygląda kwitnąco 
-
joanqa
- Kontakt:
Ze Sroczką już wszystko w porządku. Waga na razie stoi w miejscu, trochę może gram ubyło przy infekcji pęcherza. Ale apetyt dopisuje, bobki okrąglutkie, czekamy na słońce. Chyba przemebluję znowu klatkę, bo pod półką siedząc podbija ją i taki hałas robi, że nie daje spać
Czy ona korzystała z hamaka? Jak wisiał, to służył jedynie jako baldachim...
To z Pyśką teraz mam kłopoty - ogromny ropień do usunięcia. Dzisiaj idzie na zabieg, a ja cholernie się o nią martwię. Jak nie urok, to sraczka...
To z Pyśką teraz mam kłopoty - ogromny ropień do usunięcia. Dzisiaj idzie na zabieg, a ja cholernie się o nią martwię. Jak nie urok, to sraczka...
-
katiusha
Za Pysiolę
Sroczka faktycznie tylko baldachimizowała się POD hamakiem
Sroczka faktycznie tylko baldachimizowała się POD hamakiem
-
joanqa
- Kontakt:
No i tak nadal ma
Co znamienne, zauważam tendencje wzrostu wagi oraz mniejszą częstotliwość kwików przy głaskaniu!
Pysia też nie ma ambicji do tego, żeby wskakiwać gdziekolwiek. Na szczęście ropień udało się w całości usunąć, a pacjentka jakby nie zauważyła, że miała zabieg. Zdjęcie szwów już w przyszłym tygodniu.
Pysia też nie ma ambicji do tego, żeby wskakiwać gdziekolwiek. Na szczęście ropień udało się w całości usunąć, a pacjentka jakby nie zauważyła, że miała zabieg. Zdjęcie szwów już w przyszłym tygodniu.
-
katiusha
Czyli super wieści! I niech tak panny stale ku lepszemu dążą

-
joanqa
- Kontakt:
-
joanqa
- Kontakt:
Zagadka: ile świnek mieści się w domku?

.
.
.
Odpowiedź: graficzna:

Jak wcześniej wspominałam, klubik osiedlowy w sprzyjających okolicznościach przyrody kwiczy na trawce. Dziewczyny ciężko uchwycić w miejscu, stąd zebranie w transporterku. Dobre zdjęcie na konkurs kalendarzowy?

A Sroczka wśród koleżanek prawie nie do poznania:

Tylko Pysia przegania całe towarzystwo. Może dlatego, że się jeszcze źle czuje po zdjęciu szwów... Ma kolejnego ropniaka, którego na razie obserwujemy.

.
.
.
Odpowiedź: graficzna:

Jak wcześniej wspominałam, klubik osiedlowy w sprzyjających okolicznościach przyrody kwiczy na trawce. Dziewczyny ciężko uchwycić w miejscu, stąd zebranie w transporterku. Dobre zdjęcie na konkurs kalendarzowy?

A Sroczka wśród koleżanek prawie nie do poznania:

Tylko Pysia przegania całe towarzystwo. Może dlatego, że się jeszcze źle czuje po zdjęciu szwów... Ma kolejnego ropniaka, którego na razie obserwujemy.