Gdańskie Morświny x3
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Malibu, Tequilla i mała owieczka ♥
Może nawet i lepiej ze piątkowe popołudnie, będziesz miała spokojnie cały weekend bez stresu ze musisz je zostawić same
A ile może Porto?
A ile może Porto?
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Nadal nie mogę się zdecydować na żadne imię... kolega zagadał, że wygląda jak pianka, ale takowa jest już na forum, to potem będzie że "zgapiam" czy coś...
Dziś była u mnie na kolankach 2 razy i za każdym pięknie wyciągnęła stópkę, mimo że wyglądała na dosyć przestraszona sytuacją... Buńka i Tequilla nigdy tak nie lubiły, głaskanie tolerują, ale fankami raczej nie są. Wyciąganie stopiszczy to znak, że jej wygodnie?
Nadal całą rodziną i znajomymi myślimy nad imieniem.. łączenie tuż-tuż więc jakoś ochrzcić by ją wypadało, bo nie wiem jak ją przedstawić dziewczynkom
Dziś była u mnie na kolankach 2 razy i za każdym pięknie wyciągnęła stópkę, mimo że wyglądała na dosyć przestraszona sytuacją... Buńka i Tequilla nigdy tak nie lubiły, głaskanie tolerują, ale fankami raczej nie są. Wyciąganie stopiszczy to znak, że jej wygodnie?
Nadal całą rodziną i znajomymi myślimy nad imieniem.. łączenie tuż-tuż więc jakoś ochrzcić by ją wypadało, bo nie wiem jak ją przedstawić dziewczynkom
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Piękna myślę nad imieniem...ale nadal w alkoholach może Likier (trochę jak facet ale jest taka słodkaaaa...) albo Sangria?
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Piękna jest jeżeli Pianka Ci odpowiada to co za problem, imion to mają do siebie że się powtarzają
Czy ja tam widzę żółty osiurany brzuszek?
A może Latte?
Czy ja tam widzę żółty osiurany brzuszek?
A może Latte?
- Dzima
- Kontakt:
Mówisz, że uderzasz w kofeinę?loriain pisze: A może Latte?
Pyrka
Tak mi się skojarzyło z ubitym mlekiem kofeina rzecz błogosławiona
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Hahahah, no ładnie, teraz kofeina, skończymy na kokainie
No brzusio już ubrudziła, typowe prosię Ale czego ja się w sumie spodziewałam...
No brzusio już ubrudziła, typowe prosię Ale czego ja się w sumie spodziewałam...
Najgorzej ze te żółte brzuchy są praktycznie niemożliwe do wybielenia
W sumie kokaina biała...
W sumie kokaina biała...
- Dzima
- Kontakt:
a może Reserva? taki rodzaj Tequilli
Pyrka