Figa Miśka i samiczki ds, samce wstepna rez.[Katowice]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Assia_B

Re: Figa i Miśka [Katowice]

Post autor: Assia_B »

Czyli jednak... No to powodzenia! :) Za zdrowie mamusi i dzieciaczków :)
malinka

Post autor: malinka »

Kurcze, to będzie świneczek jeśli Figa też jest w ciąży. :shock: Oby tylko urodziły się zdrowe.
Niecierpliwie czekam na maluchy. :like:
Tysia

Post autor: Tysia »

Miśka cała, ale widać, że ma dosyć. Od kliku dni głównie leży, choć to też średnio wychodzi.. Już mi jej żal, nawet na koniec klatki nie idzie, siedzi w kuwecie, albo obok. Do miski się wyciąga na przednich łapach, pupa zostaje.. Brzuch szaleje, ząbki słychać, pozostaje teraz czekać i liczyć, że da radę.
Mavea

Post autor: Mavea »

Oj, biedactwo, na pewno jej ciężko. Bo poród pewnie już niedługo, prawda?

Wrzuć fotkę brzuchatki, będziemy wróżyć z brzucha i obstawiać, ile maluchów przyjdzie na świat :lol:
Tysia

Raczej klika dni, ale kto wie :idontknow:
W trakcie sprzątania, na oklatkowanie i syf nie patrzeć :redface: W kuwecie podkład, żwiru brakło, dopiero był wieczorem :szczerbaty:
Hallo poidło.. gdzie jesteś?
Obrazek
Obrazek
Najpierw poidło ukradli, taraz nogi.. :|
Obrazek
Ostatnio było 1230g..
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Coś ślapa jestem ostatnio, to wiem, ale nijakiego syfu nie widzę. Za to prosię jak malowanie. :love:
Mavea

Post autor: Mavea »

No to wróżymy! Obstawiam dwa duże maluszki, w tym jedną śliczną samiczkę, taką akurat dla mnie :pray:

Kto da więcej? :laugh:
malinka

Ostatnio jestem jakoś przydołowana, najchętniej bym tylko leżała tak jak Miśka. :D Mam nadzieje że da rade. :pray:
Wiem co u Miśki, a co tam u Figi?
Nie wiem jak wy ale ja tam żadnego syfu nie widzę. :think:
Tysia

Pierwsze zdjęcie, na klatkach stoją miski, kuwety, pojemnik z ziołami..Dobrze, że podłogi nie widać :lol:
Figa jeszcze jako tako ma siłę, raz leży, a czasem wskoczy misi na plecy, żeby wejść do kuwety. Figa ogólnie jest chuda, wiec dziwi mnie jej ciąża.. tzn brzuch ma, ale wagowo bardzo mało utyła i z 960 g max waży. Cały czas myślałam, że nie jest w ciąży, ale przy sprzątaniu jakoś ją dziwnie chwyciłam i coś twardego z boku było, potem twarde coś się ruszyło( albo jestem walnięta :mrgreen: )
malinka

A który to dzień ciąży Figi? Jak mało przytyła to może będzie tylko jedna świnka. ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”