Jak w Sosnowcu odbiór to Ok dla Nas.
Mąż chory mówi że daleko woli nie chce jechać, nie wie czy przejdzie mu do niedzieli
A tak z Niki my się dogadamy
Śnieżny Olaf- wstępna rezerwcja
Moderator: silje
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Śnieżny Olaf- wstępna rezerwcja
Tak dokładnie sprawdzić się nie da.. To jest przejazd samochodem i nigdy nie wiadomo jaka będzie droga, przybliżony czas to 3h 9min. Ale dodam, że mój prosiak miał jechać niecałe 3h (wawa-poznan), wyjechali o 12 a dotarli przed 17 więc ponad 4h jechali.. Wygląda to w ten sposób, że wymienia się nr tel z kierowcą i czeka na info, że np za 1h czy za 0,5h będzie na miejscu i po prostu trzeba czekać w gotowości od tej 18 w wypadku tego przejazdu 15.10.Rozetka pisze:Dziewczyny bo ja nie ogarniam tej strony
Jak sprawdzić o której będzie w Sosnowcu ta druga opcja ?
rugi wyjazd 15.10 Preferowany odjazd z Warszawy z okolic ul. Czerniakowska/Gagarina i Metra Wilanowskiego, jedzie do Rybnika przez Sosnowiec, Katowice, Rude Śląską, tu jest zaznaczone, że zgadza się na przewóz zwierząt.
Słuchajcie tylko to musi być tak, że albo Rozetka odbiera w Sosnowcu, albo Niki w Rudzie, bo nikt się nie będzie zatrzymywał dwa razy. Porcella jeden kartonik będzie czy dwa?
Ustaliłyśmy z Rozetką, że może być do Sosnowca i w takim razie jeden karton mógłby chyba być, bo ja sobie małego od Rozetki odbiorę
- Lilith88
- Kontakt:
Porcella co ty na to? jeden karton będzie ok?
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Na dzisiaj jeden. Ale oni sie zaczynają troche szarpać, więc nie mam 100% pewności, że w niedzielę będzie też jeden
Ale mogę obydwa związać razem, że bedą jak jeden tzn paczka będzie jedna...
Ale mogę obydwa związać razem, że bedą jak jeden tzn paczka będzie jedna...
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Rozumiem że moja pomoc już nie będzie potrzebna?
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
A miala być potrzebna? Cos mi umknęło widać...
a, sory, doczytałam.
No ja tez bym nie miała jak nadać - nie mam samochodu.
Lilith, ustal może z panem, czy się mu placi, ile i kiedy. Bedzie jasnośc w temacie.
a, sory, doczytałam.
No ja tez bym nie miała jak nadać - nie mam samochodu.
Lilith, ustal może z panem, czy się mu placi, ile i kiedy. Bedzie jasnośc w temacie.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
No wcześniej było coś na ten temat.... Ale nieważne, radzicie sobie, jest oki
Ja niestety nie mogę jeździć za dnia
Ja niestety nie mogę jeździć za dnia
- Lilith88
- Kontakt:
Spokojnie! to jeszcze nic pewnego dopiero napisałam pytanie czy w ogóle weźmie prosiaki (tym razem to Pani), nic nie wiadomo, jak się znajdzie transport inny to też dobrze, zawsze lepiej jak je ktoś z forum zabierze, chociaż oczywiście ja nie biorę z blablacar pierwszej lepszej osoby tylko te z pozytywnymi ocenami. Napisałam, zapytałam czy weźmie i za jaka opłatą, a nóż nic nie będzie chciała tak jak Jakub który przywiózł mi mojego prosiaczka
Porcella myślę, że jak mają być dwa to nie ma sensu sklejać, bo łatwiej gdzieś będzie mniejsze postawić, czy wziąć pasażerom na kolana.
Porcella myślę, że jak mają być dwa to nie ma sensu sklejać, bo łatwiej gdzieś będzie mniejsze postawić, czy wziąć pasażerom na kolana.