Lusia, Plamka i Frugo - Inka za TM
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Nala i Nutka
O rany! U mnie Ryan wazy 1.5 kg, Alfie 1.45 kg a Lewis 1.35kg biegaja szybko, nie wygladaja jakby mieli nadwage no moze po Ryanie widac, ale on szybko biega skacze a czasami nawet mu sie popcornic zdarzy, wiec wage trzeba dopasowac do budowy ciala.Moze wasze dziewczyny sa drobniejsze z natury a mi sie trafily jakies wielkoludy.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Nutka jest z tych drobniejszych więc dla niej podejrzewam, że odpowiednia waga to 950-1000g. Nala natomiast jest większa i dłuższa ale przydałoby jej spaść z wagą do 1100g. Eh moje pobożne życzenie
- martuś
- Kontakt:
Z racji wolnej soboty uszyłam dziewczynom hamak Myślałam, że lepiej to będzie wyglądało w klatce no ale cóż... Panny jeszcze same nie wchodzą ale jak się je wsadzi to siedzą Pod hamakiem jest butelka z zimną wodą.
Edit duża ma sklerozę 24 lipca minęły 2 lata jak przyjechała do nas Nutka i Nala przestała być samotną świnką Zdjęcia sprzed dwóch lat Moje małe krasnale
Edit duża ma sklerozę 24 lipca minęły 2 lata jak przyjechała do nas Nutka i Nala przestała być samotną świnką Zdjęcia sprzed dwóch lat Moje małe krasnale
-
- Miejscowość: Sokółka
- Kontakt:
Boskie te Twoje panny i strasznie fotogeniczne
- KARINA2613
- Miejscowość: Koszalin
- Kontakt:
Dziewczyny jak zawsze przy swoim ukochanym zajęciu: leniuchowaniu
głaski dla dziewczynek
głaski dla dziewczynek
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Wszystkiego najlepszego z okazji kolejnej rocznicy przyjaźni . Oj, urosły Ci te krasnale.
A na hamak szybko nauczą się wchodzić. Jak jest gorąco to moje prosie szczególnie uwielbiają "dyndać".
A na hamak szybko nauczą się wchodzić. Jak jest gorąco to moje prosie szczególnie uwielbiają "dyndać".
Znowu imprezę przegapiłam...ale wszystkiego naj
fajny hamaczek,idealny na gorące dni:)czochraki dla panienek
fajny hamaczek,idealny na gorące dni:)czochraki dla panienek
- Beth
- Miejscowość: Rybnik
- Kontakt:
Jakie fajne rogale na tym hamaczku
Strasznie szybko ten czas ucieka i z takich Kurczaczków takie dorodne panny wyrastają
Życzymy Wam jeszcze wielu takich rocznic
Strasznie szybko ten czas ucieka i z takich Kurczaczków takie dorodne panny wyrastają
Życzymy Wam jeszcze wielu takich rocznic
- martuś
- Kontakt:
Dzięki
Dziewczyny już zostały przyłapane na hamaczku Nutka weszła tylko na chwilę i zaraz zeszła a Nalę już widziałam 3 razy
Dziewczyny już zostały przyłapane na hamaczku Nutka weszła tylko na chwilę i zaraz zeszła a Nalę już widziałam 3 razy