Elwira zwana Szatankiem biała pięknośc z charakterem W-wa
Moderator: silje
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Elwira zwana Szatankiem biała pięknośc z charakterem
Do uratowanych?
Maleńka jest przeurocza
Mamy pewne problemy przy łączeniu, ale na dniach myślę, że sytuacja się wyjaśni. Prawdopodobnie pozytywnie, ale trzymajcie kciuki na wszelki wypadek
Do tej pory niech będzie jeszcze w rezerwacjach.

Mamy pewne problemy przy łączeniu, ale na dniach myślę, że sytuacja się wyjaśni. Prawdopodobnie pozytywnie, ale trzymajcie kciuki na wszelki wypadek

-
- Miejscowość: Warszawa-Ursynów
- Kontakt:
trzymam w razie czego ma gdzie wracac
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
I co z dziewczyną?
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
No i na czym stanęło?
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Halo, minęły dwa miesiące 

- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
No minęły, minęły...
Tyle trwało nieudane łączenie w Gdańsku.
Elwira wczoraj wróciła do Warszawy, jest na razie u azb, u której siedzi ze jej świnkami - w zgodzie.
Więc wiemy, że nie jest aspołeczna - po prostu nie polubiła się z rezydentka, tak bywa.
Elwira wraca do puli adopcyjnej!
Jednak z zastrzeżeniem, że w Warszawie lub bliskich okolicach, żeby w przypadku nieudanego łączenia było wszystkim łatwiej.
Tyle trwało nieudane łączenie w Gdańsku.
Elwira wczoraj wróciła do Warszawy, jest na razie u azb, u której siedzi ze jej świnkami - w zgodzie.
Więc wiemy, że nie jest aspołeczna - po prostu nie polubiła się z rezydentka, tak bywa.
Elwira wraca do puli adopcyjnej!
Jednak z zastrzeżeniem, że w Warszawie lub bliskich okolicach, żeby w przypadku nieudanego łączenia było wszystkim łatwiej.
-
- Miejscowość: Warszawa-Ursynów
- Kontakt:
Re: Elwira zwana Szatankiem biała pięknośc z charakterem W-w
Elwira jest bardzo płochliwą świnką i wykonuje gwałtowne ruchy przez co inne świnki mogą myśleć że ja atakuje i się bronią.
Czasem jak jej coś odstrzeli to chodzi i grucha po klatce, kręci pupką a nawet wskakuje na inne świnki ale ich nie gryzie.
Jako że moje świnki są staruszkami a Ikunia do tego jest prawdopodobnie głucha to kompletnie nie reagują ani na dźwięki ani na inne zaczepki. Elwira przejęła tunelik Kluski a Kluska zadomowiła się w norce Elwiry .Każda ma swoje miejsce i siedzą zgodnie w jednej klatce jedzą z jednej miski . Elwira potrzebuje bardzo spokojnej świnki jako towarzyszki , która nie tylko nie będzie z nią walczyła ale pokaże jej jak należy się zachować w stadzie.
Czasem jak jej coś odstrzeli to chodzi i grucha po klatce, kręci pupką a nawet wskakuje na inne świnki ale ich nie gryzie.
Jako że moje świnki są staruszkami a Ikunia do tego jest prawdopodobnie głucha to kompletnie nie reagują ani na dźwięki ani na inne zaczepki. Elwira przejęła tunelik Kluski a Kluska zadomowiła się w norce Elwiry .Każda ma swoje miejsce i siedzą zgodnie w jednej klatce jedzą z jednej miski . Elwira potrzebuje bardzo spokojnej świnki jako towarzyszki , która nie tylko nie będzie z nią walczyła ale pokaże jej jak należy się zachować w stadzie.
Zastanawiam się czy by jej nie wziąć Piękna jest. Podoba mi się i moim rodzicom też. Niedługo będę wiedziała czy ją wezmę. Ale jest piękna <3 jak kotek Syjamski!!

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Jeśli zapoznałaś się z procedurą adopcyjną, skontaktuj się z domem tymczasowym w tej sprawie.Kocham świnki!! pisze:Zastanawiam się czy by jej nie wziąć Piękna jest. Podoba mi się i moim rodzicom też. Niedługo będę wiedziała czy ją wezmę. Ale jest piękna <3 jak kotek Syjamski!!![]()