Amber-White i maleństwa (Warszawa)-rezerwacja dla p.Moniki R
Moderator: silje
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Amber-White (Warszawa)-REZERWACJA dla Boe
Ooo boe a czy ty nie byłaś przeciwko sterylizacji? pewnie szykujesz żonkę dla Mr. Schaba
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Byłam i jestem moja droga...chyba że chodzi o ratowanie zdrowia i życia świnki.
Mimo wszystko- jeżeli chcę ją adoptować jako żonę dla Schaba- nie ma innej opcji...sprzeczność sama w sobie, ale nadal jestem przeciwna...ale rozmnażać przecież nie będę...
Schab znienawidził męskie plemię(rozumiem go ) , pozostaje chyba tylko szukanie żony...
Druga rzecz, że od początku pojawienia się Amber jestem mooooocno zakochana!
Mimo wszystko- jeżeli chcę ją adoptować jako żonę dla Schaba- nie ma innej opcji...sprzeczność sama w sobie, ale nadal jestem przeciwna...ale rozmnażać przecież nie będę...
Schab znienawidził męskie plemię(rozumiem go ) , pozostaje chyba tylko szukanie żony...
Druga rzecz, że od początku pojawienia się Amber jestem mooooocno zakochana!
Ostatnio zmieniony 08 sie 2014, 21:36 przez boe22, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dzima
- Kontakt:
Kurczę, żeby tylko inni chłopcy jej nie wyczuli i się nie pokłóciłi
Pyrka
miejmy nadzieję, że zostanie Amber... a nie np. Golonka
Dlatego na sugestię kastracji odpowiedziałam- nie!
To nie rozwiązuje problemu.
W domu jest 5 samców- to samiczka musi się czegoś pozbyć...i tak jestem przeciwna...ale w zaistniałej sytuacji ktoś musi się czegoś pozbyć
Nie martwię się o wszystkich- martwię się o reakcję Speedy`ego- reszta nawet nie wie co to- samica.
Dlatego kastracja Schaba problemu by nie rozwiązała.
Kolejna sprawa- mam i miałam tylko samców- ale wiem od innych, że samiczki na starość na 90% będą miały cysty- więc uzasadnienie medyczne jest.
To nie rozwiązuje problemu.
W domu jest 5 samców- to samiczka musi się czegoś pozbyć...i tak jestem przeciwna...ale w zaistniałej sytuacji ktoś musi się czegoś pozbyć
Nie martwię się o wszystkich- martwię się o reakcję Speedy`ego- reszta nawet nie wie co to- samica.
Dlatego kastracja Schaba problemu by nie rozwiązała.
Kolejna sprawa- mam i miałam tylko samców- ale wiem od innych, że samiczki na starość na 90% będą miały cysty- więc uzasadnienie medyczne jest.
Lubie golonkę i pasuje do Schaba,ale bardziej podoba mi się Amber .
Ech małpo mała!odeta89 pisze:miejmy nadzieję, że zostanie Amber... a nie np. Golonka
Zostanie Amber- piękne imię...chyba że Yggdrasil! Myślę
Może jednak Yggdrasil!
- Dzima
- Kontakt:
O kurde ja nie mogę tego przeczytać, a gdzie wołać na świnkęboe22 pisze: Może jednak Yggdrasil!
Pyrka
To by była pierwsza świnka której imienia nie mogę wypowiedzieć, a tym bardziej zapamiętać
co!!!
Piękne imię! Grrrrr....
Zadzwoń do mnie, to Ci przeczytam!
Piękne imię! Grrrrr....
Zadzwoń do mnie, to Ci przeczytam!