Imprezy w Poznaniu i okolicach

Tutaj możesz podyskutować o imprezach w których weźmie udział Stowarzyszenie.
ODPOWIEDZ
Marta_K

Re: Poznań - dwie akcje proadopcyjne :D

Post autor: Marta_K »

Tu jest program według pestki:
http://galeria-pestka.com/?q=wydarzenia ... zwierzat-0

Co do nas, muszę wypisać awizację na nasze stanowisko - potrzebuję więc konkretów - imiona i nazwiska telefony i godziny - kto kiedy będzie siedział na stoisku. Proszę was bardzo o podanie mi tego do jutra do wieczora.

W oba dni stoimy od 10 do 18 (rozpakowujemy się wcześniej więc na miejscu musimy być już około 9:30).

Dobrze by było gdyby na każdy dzień były choćby po 2 osoby + świnki :)

W sobotę mogę siedzieć ja i Ania - StokrotkaPn plus nasze wieprze.

Kto chętny na niedzielę? :D
patic6

Post autor: patic6 »

mnie na razie nigdzie nie wpisuj, nie wiem czy w Warszawie w ten weekend nie będę.
A stoisko jakieś mamy? bo jak nie, to i tak chcieliśmy z TŻ jakiś stolik składany kupić, możemy zakup przyspieszyć żeby na Pestkę już był.
Marta_K

jeśli chodzi o stół, to zobaczę co mi babka z pestki odpowie bo ją poprosiłam o pożyczenie jakiegoś z galerii. Jak będą mieli to się pożyczy a jak nie to wtedy albo ten Dzimy albo wasz nowy Patic ;P
atka1966

Post autor: atka1966 »

mogę wpaść w niedzielę na parę godzin :102: wezmę krzesła ogrodowe (mogę dać już na sobotę) i zabiorę Busię na kolanka, nie gryzie, jest spokojna i da się głaskać dzieciom ;) taki wabik :meeting: ale nie mam klatki większej jak chorobówka - czyli 70 :think: pokazowa powinna być większa...
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Ja mam 100ke. Myślę czy mam zabrać swoje baby na niedzielę jako "wabiki"? bo do adopcji ich nie oddam :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
atka1966

to weź swoje baby ;) moja Busia, to też "pokazówka" i do głaskania jest, nie do adopcji :szczerbaty: adopciaki są przeważnie płochliwe, może lepiej zdjęcia ich mieć, a samych nie stresować ? a z drugiej strony, jak nie będzie adopciaków, to jak ludzie mają się zdecydować na któregoś... :idontknow:
Marta_K

Ludzie mają zobaczyć świnki - jak wyglądają, że siedzą grzecznie na kolankach i że to fajne, przyjazne zwierzątko, a nie wybierać sobie do adopcji podczas akcji. Będą ulotki, można będzie sobie wziąć ulotkę, wejść na stronę i wówczas przejść cały proces adopcyjny. Mamy tylko zachęcić do idei adopcji większe grono osób :)
Ja świnek do adopcji mieszkających u mnie nie biorę - nie będę ich stresować. Wezmę swojego nieadoptowanego prosiaka, który wiem, że jak będzie u mnie na kolanach to się aż tak bardzo nie zestresuje.

p.s
Atka te krzesła to zdecydowanie już na sobotę byśmy przygarnęli ;-)
atka1966

no tylko nie wiem jak, nie wiem z kim... TŻ będzie "wisiał na ścianie płaczu" bo ociepla altanę, więc się nie ruszy, nie ma opcji, a ojciec boi się jeździć do ruchliwego miasta :(
a może Ania by zabrała w piątek po pracy swoim autem ?
będę na działce kosić trawę, to by było akurat :meeting:
2,3,4 ? więcej nie mam :neener:
StokrotkaPn

Post autor: StokrotkaPn »

Mogę podjechać po te krzesła i przy okazji wpaść na kawę :-)
Marta_K

o super - Ania to krzesła są na Twojej głowie :D 2 albo 3 weź ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy i przedsięwzięcia”