Tylko się cieszyć
A tak zupełnie poważnie, to podejrzewam, że oni nie będą mieli ani chwili spokoju
Piorun w drodze do DS , Rakietek za TM.
Moderator: silje
Re: Totalnie wyluzowani chłopcy Piorun i Rakietek rezerwacja
A ja myśle ,że to im będzie w to mi graj .
zagli mówisz ,że chcesz się ze mną zamienić na tydzień,szkoda że wcześniej tego nie odczytałam,bo właśnie świńkie pranie ręczne robiłam ,to bym się wstrzymała
zagli mówisz ,że chcesz się ze mną zamienić na tydzień,szkoda że wcześniej tego nie odczytałam,bo właśnie świńkie pranie ręczne robiłam ,to bym się wstrzymała
świńskie pranie ręczne - czyli robiłaś kąpiladła?
Ja bym obstawiała raczej pranie świnkowych gadżetów, które jest zdecydowanie mniej przyjemne od prania świnek
uwielbiam mokre świnki Rakietek z mokrą fryzurą to jest to! Widzę go oczami wyobraźni
Oj, ja teraz też to widzę
Rakietek ma cudne włosie, nawet suche.
Rakietek ma cudne włosie, nawet suche.
Fajni są bardzo. Jakbym szukała teraz świnek do adopcji to bym się 5 minut nie zastanawiała. Młodzi jeszcze, zdrowi, pełni energii, ale przede wszystkim oswojeni
Nie lubię maluchów z ADHD
Nie lubię maluchów z ADHD
Ja przerabiam właśnie takich maluchów na DT. Też są cudni, ale o kolankowaniu - zapomnij. Rudy mój teraz ostatnio też coś nie bardzo, bierze przykład z tymczasów. Czarny, gdy coś mu się nie spodoba, od razu szczypie zębami, także Piorun I Rakietek będą regularnie męczeni
Oni są meeeeeeeeeeeeega kolankowaci
Rakietek wyłudza rękę pod głowę - jako poduszkę. Moją sobie upodobał, bo mam troszkę tłuszczyku (znaczy miałam, bo używam żelu wyszczuplającego )
A poważnie, to obaj oczekują ciągłego głaskania.
Rakietek wyłudza rękę pod głowę - jako poduszkę. Moją sobie upodobał, bo mam troszkę tłuszczyku (znaczy miałam, bo używam żelu wyszczuplającego )
A poważnie, to obaj oczekują ciągłego głaskania.
Tę potrzebę będziemy zaspokajać z wieeelką przyjemnością