Kiwi, Soia & Gofer - nowe świnkopudełko!
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Kiwi & Gofer
Sempre, kopnij mnie proszę w cztery litery żebym posadziła trawę i zaprosiła Gofra na wyżerkę połączoną z małą dominacją. Świń mi smutnieje!
U stadka wszystko dobrze, tylko ja ostatnio mam czasu coraz mniej i mniej i mniej...
Byłam z Goferkiem u weta, bo mu się ząbki krzywo ścierają - siekacze w sensie. Wetka przycięła, ale trzonowce i zaleciła więcej zielonego w diecie... A oni nic nie lubią A jak już coś lubią, to mój portfel zdecydowanie nie lubi ceny tego zielonego! Na razie trwamy na zasadzie "byle do wiosny" i "do trawy".
Ostatnio nawet ukochany pomidor został zbojkotowany, bo teraz jest bez smaku...
Kombinuję zamówienie na sieczkę, jak będę mieć, to na pewno się będę dzielić Teraz to chyba jedyna rzecz w codziennej świńskiej diecie, która zachowała status "dobra" a nie "znośna" lub "fuuu"
Jak chcecie zdjęcia, to macie: Kiwi na swojej (MOJEJ!) ukochanej poduszce. Strasznie ma już długie włoski
Byłam z Goferkiem u weta, bo mu się ząbki krzywo ścierają - siekacze w sensie. Wetka przycięła, ale trzonowce i zaleciła więcej zielonego w diecie... A oni nic nie lubią A jak już coś lubią, to mój portfel zdecydowanie nie lubi ceny tego zielonego! Na razie trwamy na zasadzie "byle do wiosny" i "do trawy".
Ostatnio nawet ukochany pomidor został zbojkotowany, bo teraz jest bez smaku...
Kombinuję zamówienie na sieczkę, jak będę mieć, to na pewno się będę dzielić Teraz to chyba jedyna rzecz w codziennej świńskiej diecie, która zachowała status "dobra" a nie "znośna" lub "fuuu"
Jak chcecie zdjęcia, to macie: Kiwi na swojej (MOJEJ!) ukochanej poduszce. Strasznie ma już długie włoski
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
No porządny Ale często muszę jej niestety myć te włoski, bo zdarza jej się na nich przysiąść i dopiero się załatwić
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Goferek jest moim Herpem-Derpem świnkowym Regularnie daje się okradać Kiwi i ma minę pod tytułem "co się stało?". Ostatnio go z rodziną odchudzamy, czyli wynosimy na spacerki. I od miesiąca gubi się w tych samych miejscach