Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: Dzima »

Paprykarz to jedna kratka przymocowana na trytytki żeby Szkatuła miała dach
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
paprykarz

Post autor: paprykarz »

I żeby Maniek miał gdzie siedzieć. Byle się na głowę Szkatule nie zwalił. To by się zdziwiła :D
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

paprykarz pisze:I żeby Maniek miał gdzie siedzieć. Byle się na głowę Szkatule nie zwalił. To by się zdziwiła :D
Nie wiem kto by się bardziej zdziwił :rotfl:
Jest bardzo mocno przymocowane.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Dzima ja mam pytanie z innej beczki-jak tam po wystawie w Korzaniewie??? Z jakim nabytkiem wróciłaś :think:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Z karmą i przysmakami. Ale zakochałam się w Cuy CH Teddy i obiecuję że kiedyś dołączy do mojego stada taki misiu, jak tylko się wyprowadzę.
Pyrka
Anulka1602

Super,ja też bym kiedyś chciała jeszcze jedną świnkę-łysolka no ale narazie mogę tylko pomarzyć bo nie mam warunków na 4 świneczkę :glowawmur: no i jest jeszcze mąż-największy "wieprz" w naszym ludzko-świńskim stadzie który nie chce łysolka :glowawmur:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Dziewczyny wcinają pyszności od Super Świstaka i od razu polecają takie nowe "cuś" http://super-swistak.pl/421,brit-animal ... s-80g.html no i tunele do chrupania i zabawy...chociaż powiem wam że kolejność używania to mają ewidentnie złą, bo za dnia jedzą i biegają, a w nocy chrupią tunele :glowawmur:
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2017, 18:36 przez Dzima, łącznie zmieniany 1 raz.
Pyrka
Anulka1602

:laugh: :laugh: :laugh:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Moje immune stick bardzo lubią. Nawet Tosia z tymi ząbkami sobie radzi :102: ( ewentualnie jej rozkruszamy ;) )
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Odkurzam wątek.
11.10 minął rok od kiedy przywiozłam Chimerę do domu, o czym przypomniała mi Siula :buzki:
Jak pomyślałam ile się wydarzyło przez ten rok...smutno mi. Tęsknię za Żyletą. Odeszła mi świnka, odchodzą koleżanki, wczoraj się dowiedziałam że znajoma mająca dt dla psów ma raka. Jestem załamana.
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”