Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Re: Elitarna 8-świniowa jednostka spec. do tresowania człowi
Sama ostatnio mam chwile zwątpienia, więc rozumiem Cię... moje też przeszły na enroxil teraz. Nie wiadomo czy ten upał ma wpływ na taki oddech właśnie czy coś się dzieje złego...ciężko czasami, ale miejmy nadzieję, że będzie lepiej. Trzymam mocno za Twoje prośki i oby ta cała sytuacja dała Ci trochę odsapnąć w końcu

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Dziękuję...
Dream ładnie przybiera, docieramy już ponad 690g
Bez karmienia 12 godzin prawie nie traci... Więc robić jej będę dwa karmienia dziennie (sama też je, ale za mało ze względu na przerost zębów - jednak z korektą trzeba poczekać, aż pozbędziemy się problemów z płuckami). Whisper je, jest też dokarmiana mniejszymi ilościami. Rozważma zakup marumotto body built, choć obawiam się że tam jest wysoka zawartość białka. Osiem klatek udało się wczoraj posprzątać, na dziś zostało sprzątanie mieszkania.... No i opieka nad prosiakami...
diefenbaker trzymam za Twoje prosiaki mocno
Dream ładnie przybiera, docieramy już ponad 690g
diefenbaker trzymam za Twoje prosiaki mocno
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
No dziewczynki jedzcie tak ładnie dalej 
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- Natalinka
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Jak to osiem klatek??? Ile to trwa??? Sprzątałam wczoraj cztery świńskie plus małą szczurka mojej córy i trwało to 3 godziny! Mogłoby pewnie nieco ponad dwie, ale zrobiłam wybieg (więc wybieg też trzeba było sprzątnąć), ważyłam i foty strzelałam. Ale osiem??? To Ci musi zajmować z 5-6 godzin! Matko i córko!
Jak również donoszę, że nieustannie trzymam kciuki z Twoje panny i ciepło o Was myślę, tylko czasu ostatnio jak na lekarstwo - i to homeopatyczne.
Jak również donoszę, że nieustannie trzymam kciuki z Twoje panny i ciepło o Was myślę, tylko czasu ostatnio jak na lekarstwo - i to homeopatyczne.
Czarna Kluska i Morena
- Anula
- Kontakt:
Mam nadzieję, że dzisiaj bez zmian i dobra passa trwa?
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dream na pewno ma nawrót zapalenia płuc, dostała już dwie porcje antybiotyku enroxil (tak uzgodniłam z dr Izą), jutro pojedziemy na kontrolę. Jeśli jest poprawa to minimalna, jednak nawet jeśli trzeba będzie zmienić antybiotyk, to mam nadziej że sobie z tym poradzimy.
Whisper bardzo ładnie je karmę ratunkową, zlizuje ze strzykawki
Dziś z rana waga 640g, jak na nią całkiem elegancko... Rozważam zakupienie marumotto body built, by ją lepiej tuczyło. Zobaczymy.
Natalinko, sprzątałam od około 14 do 17.30, a potem od 22 do północy. Czyli około 6 godzin. Ale panowie hotelikowi jutro się wyprowadzają, więc następnym razem do sprzątania tylko 6 klatek... Nie chce ktoś małej samiczki do adopcji? Bo jeśli Future pojedzie do Wawy za tydzień, Kasjopea zostanie sama.... Znaczy będę musiała wstrzymać się z łączeniem białasów....
Whisper bardzo ładnie je karmę ratunkową, zlizuje ze strzykawki
Natalinko, sprzątałam od około 14 do 17.30, a potem od 22 do północy. Czyli około 6 godzin. Ale panowie hotelikowi jutro się wyprowadzają, więc następnym razem do sprzątania tylko 6 klatek... Nie chce ktoś małej samiczki do adopcji? Bo jeśli Future pojedzie do Wawy za tydzień, Kasjopea zostanie sama.... Znaczy będę musiała wstrzymać się z łączeniem białasów....
- Anula
- Kontakt:
A nie chcesz Future wydać razem z córą?
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
W teorii Future miała iść do sempre....
- diefenbaker