Berta i Elma

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Pigi, Fretka, Halinka, Balbinka, Fifi&Rifi

Post autor: dortezka »

Większość Wrocławian dziś (a patrząc na godzinę to raczej wczoraj) doświadczyło dość nieciekawej pogody, a popołudniu nawet i mgieł.. Są też tacy, którzy w ten dzień mieli tak:
Obrazek
i nie, nie z samolotu.. widok z Wrocławia :102:

i niech mi też ktoś powie, czemu tak ładnie nie może zostać dłużej? tylko te parę chwil po sprzątaniu :?
Obrazek
Obrazek
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Ann

Post autor: Ann »

dortezka pisze:i niech mi też ktoś powie, czemu tak ładnie nie może zostać dłużej? tylko te parę chwil po sprzątaniu :?
Tylko świnki znają odpowiedź - też ciągle zadaję sobie to pytanie :szczerbaty:
odeta89

Post autor: odeta89 »

dortezka,
wolę po stokroć mieć tak zgrane towarzystwo w zabobkowanej klatce (mimo, że ta wychuchana jest), niż mega posprzątane 4 klatki z czubniętym towarzystwem.
jak mamusię kocham.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

dortezka pisze:i niech mi też ktoś powie, czemu tak ładnie nie może zostać dłużej? tylko te parę chwil po sprzątaniu :?
Obrazek
bo w kupie siła :rotfl: :rotfl:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
elka_w

Post autor: elka_w »

Te to mają życie :love:
Och być świnką Dortezki jeden dzień
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

elka_w pisze:Och być świnką Dortezki jeden dzień
To samo właśnie pomyślałam! :shock:
LidkaK

Post autor: LidkaK »

Dortezka, Twoje dziewczynki są rozbrajające :) Bardzo lubię oglądać ich fotki i czytać co nowego u nich słychać :D
ANYA

Post autor: ANYA »

Dortezka nie narzekaj! NAprawde wolalabym sprzatac klatke codziennie, ale miec chociaz 5 swinek w jednaj klatce. Super widok :buzki:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

odeta89one takie zgrane tylko podczas posiłków :szczerbaty:
LidkaK pisze:Dortezka, Twoje dziewczynki są rozbrajające :) Bardzo lubię oglądać ich fotki i czytać co nowego u nich słychać :D
dziewczynki dziękują za komplementy :buzki:
ANYA pisze:Dortezka nie narzekaj! NAprawde wolalabym sprzatac klatke codziennie, ale miec chociaz 5 swinek w jednaj klatce. Super widok :buzki:
wiem, naprawdę się cieszę, że choć nie pałają miłością to się tolerują i mogą być razem.. choć przez to sprzątanie 2 razy dziennie nawet czasami nie wystarcza.. boby wymiatam rano i wieczorem.. seni z wiadomych przyczyn wymieniam tylko raz dziennie.. a czasami przydało by się częściej bo one po prostu próbują jezioro zrobić w klatce :szczerbaty:

no i u mnie nie było w ogóle opcji dwóch klatek.. Małż powiedział, że jak się nie dogadają to idą małe do adopcji. One wiedziały, że muszą udawać że się chociaż lubią :szczerbaty:

a, wrzucę jeszcze fotkę ze śniadania
Obrazek

i psiapsióły :love:
Obrazek
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

O rany, myślałam, że na ostatnim zdjęciu jest jedna świnka :lol: Jakie przytulańce ładne :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”