Gdańskie Morświny x3
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Re: Gdańskie Morświny ♥ + Ratujemy Mysię!
Na pewno na razie jest opuchlizna, więc musi dojść do siebie po operacji. Najważniejsze, że trzyma się na łapkach,nawet jeśli niewiele chodzi i nawet jeśli sama nie je jeszcze to nic. Powoli będziesz dokarmiać, nabierze sił i zacznie zdrowieć 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Jak wam noc minęła? Dokarmiałaś w nocy ślicznotkę ?
Ona jest prześliczna i dołączam się do pytania poprzedniczki jak po nocy?
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ja spędziłam noc na kanapie, 10 cm od klatki więc miałam wgląd na wszystko
Co 3 godzinki karmienie i pojenie, najpierw koło 3 zauważyłam że próbuje karmę wcinać i ciągle skubie sianko, a o 6 już jabłuszko pochłonęła
Dzielna jest, naprawdę. Widać, że ją boli, ale normalnie się porusza, je (nie wiem czy pije
), ale i tak na koniec ulokuje się obok sianka i wygląda jakby brzuszek mocno bolał... Szwy są jeszcze świezutkie- pewnie ma prawo do bolenia.
Teraz oby tylko było lepiej i już bez niespodzianek

Teraz oby tylko było lepiej i już bez niespodzianek

- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Trzymamy kciuki za słodyczkę. W ogóle świnki to twarde zawodniczki. Człowiek po czymś takim, to miesiącami dochodzi do siebie i marudzi (moja ciotka), a te maleństwa to mogą dla nas być wzorem do naśladowania.
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Myślę że super! Zaczęła jeść tak, jak przed operacją (czyli nadal niewiele), już normalnie się porusza i boczki powoli robią się mniejsze. Nadal dużo śpi i siedzi obrażona w kącie, ale wydaje mi się że po prostu może być.. hm.. niemłoda?
Ostatnio rodzice zaczęli coraz częściej mówić teksty "Maja, ale ty wiesz, że musisz ją oddać? Nie będziesz czterech świń miała, bez przesady"
Już nie wiem co robić. Jestem kompletnie rozdarta.. Nie mam serca jej teraz oddawać. A przyznam się, że faktycznie brałam ją z zamiarem oddania do późniejszej adopcji.. Ale po tym wszystkim nie potrafię się pogodzić z myślą że miałabym ją przekazać komuś, jak nawet nie wiem ile jej czasu tak naprawdę zostało. Ale z drugiej strony, to fakt- 4 świnie to już więcej sprzątania, więcej jedzenia, więcej pieniędzy. Za rok wyjeżdżam na studia- czy pomieszczą się wszystkie w 145cm? Jak je będę wozić na święta do domu? 2 transportery? 3 świnie to bym w jednym upchnęła, ale 4..?
Mam mętlik w głowie
Rany się goją szybciutko
Dodaje też kilka zdjęć moich dziewczynek
Tequilla się panicznie boi obcych ludzi, więc jej nie wyciągałam

Ostatnio rodzice zaczęli coraz częściej mówić teksty "Maja, ale ty wiesz, że musisz ją oddać? Nie będziesz czterech świń miała, bez przesady"

Już nie wiem co robić. Jestem kompletnie rozdarta.. Nie mam serca jej teraz oddawać. A przyznam się, że faktycznie brałam ją z zamiarem oddania do późniejszej adopcji.. Ale po tym wszystkim nie potrafię się pogodzić z myślą że miałabym ją przekazać komuś, jak nawet nie wiem ile jej czasu tak naprawdę zostało. Ale z drugiej strony, to fakt- 4 świnie to już więcej sprzątania, więcej jedzenia, więcej pieniędzy. Za rok wyjeżdżam na studia- czy pomieszczą się wszystkie w 145cm? Jak je będę wozić na święta do domu? 2 transportery? 3 świnie to bym w jednym upchnęła, ale 4..?
Mam mętlik w głowie

Rany się goją szybciutko

Jak zwykle piękne. A rany wygladają jak na moje oko dobrze
Oby tak dalej 

To super wiadomości, ze tak ładnie wszystko się goi. ja tez miałabym trudności z oddaniem takiej piękności...i milusińskiej.. ale moze dasz rade?
zdrówka dla Mysi
zdjątka pozostałych super!!
Może kiedyś i Teqilla się zgodzi?? poczekamy..