3-pak axxk, Śnieżek 31.12.18(*)

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
axxk

Re: Stadko axxk bez Plamka :(

Post autor: axxk »

2 strony wstecz i sa chłopaki
:)

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

Poproszę więcej Śnieżka!
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

oo.. to ten łobuz co to fuka do Śnieżka? :love: a nie wie, że do starszych nie wolno pyskować? :nono: :buzki:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ANYA

Post autor: ANYA »

Axxk no widzialam wczesniej foty tego lobuza tylko chcialam wiecej :mrgreen:
A Sniezka teraz tez musisz wrzucic :geek: bo on jest taki piekny :love:
axxk

fuka i zadek pogryzł. ale fakt przyznaję się bez bicia - coś zapomniałam o zdjęciach Śniegulki mojej, obiecuję poprawe
axxk

Mamy problem z Sońka tradycyjnie, dostała zastrzyk przeciwbólowy 30.12 depo-medrol ma działać ponad 2 tygodnie. Poprawa od razu, może chodzić, widać, ze nie jest obolała, chętna do spacerów itp. No ale pojawiły sie efekty uboczne - znowunie kontroluje sikania, sika przez sen, dużo pije - litrami i ciągle sika. Nietrzymanie moczu zaczęło się wczoraj, pech chciał, ze podczas spania na wersalce....
Kiedyś też tak miała - 2 lata temu i chyba to był ten sam lek.
W nocy budziłam ją co 2 godziny i wychodziła z nią przed dom na sikanko i było ok.
Dzisiaj Sońcie zabraliśmy na czterogodzinny spacero - wyjazd. Już dawno tyle nie chodziła. byliśmy w kamieniołomach, później w innej miejscowości w rezerwacie przyrody. Popełniłam tylko błąd bo wybrałam szlak na którym było dużo stromych schodów, a jak się ma niepełnosprawnego psa to niestety trzeba go nosić po schodach. Nadźwigałam się jak durna dzisiaj, najgorzej bylo na drabinie :)
Ale co tam to moje 17,5 kilo miłości:)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

super patrzy się na psinę która znowu biega i cieszy się kazdym spacerem i krokiem, aż się popłakałam....
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

Fajna psina :-) i świetne zdjęcia. Ciężko uwierzyć, że to styczeń, a jeszcze ciężej, że pies niepełnosprawny.
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Świniomaniaczka

Post autor: Świniomaniaczka »

Piękny piesek :love: Wszystko będzie dobrze, a ja tymczasem trzymam :fingerscrossed: za jej zdrówko.
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Depo-medrol to fajny steryd na te sprawy. My robimy ten zastrzyk co 7 dni 3-4 razy. Do tego duże dawki witamin z grupy B. Psy z całkowitym niedowładem tylnych łap zaczynają chodzić już po pierwszym zastrzyku ;) axxk jak macie lampę na podczerwień (100 watową) to możecie jej wygrzewać kręgosłup i stawy w nogach 2 razy dziennie po 10-15 minut. A Soni nie przyplątało się jakieś zapalenie pęcherza?
Obrazek
axxk

nie zapalenie pęcherza to to nie jest, już drugi raz przy tych lekach ma takie objawy. a jakies konkretne witaminy mozesz polecic? no i gdzie taka lampe moge kupic??
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”