Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Ann

Re: Szkatuła-wredota, Chelsea za TM [*]

Post autor: Ann »

Dzima pisze:Maniek wyznaje zasadę, że nie ważne gdzie ważne żeby najdalej od Szkatuły, bo to ona mu wszystko zabiera :laugh: :laugh:
Nie no co za terror w domu :rotfl: dlatego biedakowi garaż został :lol:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

nie dość że ma wszystko, to jeszcze jemu zabiera? Uważaj, bo i z Twojej szafy zaczną rzeczy ginąć niedługo i nad pokojem, a potem nad całym domem zacznie panować Szkatuła :twisted:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
elka_w

Post autor: elka_w »

Rewelacja !!! :D
Ale ma wille nie pogada normalnie :szczerbaty: Drozetka ma rację jeszcze trochę a Szkatuła opanuje dom :lol:
Ale się cieszę, że mam maleńki udział w tym :szczerbaty:
Rossi

Post autor: Rossi »

Super mieszkanko :jupi: :jupi:
PS. Nie klej sama butów nigdy więcej :laugh:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

elka_w pisze: Ale się cieszę, że mam maleńki udział w tym :szczerbaty:
Chyba żartujesz??!! Jaki "maleńki"?? Gdyby nie cuda spod twojej ręki to nie zabrałabym się w ogóle za zmianę wystroju!!! :shakehands:
Rossi pisze: PS. Nie klej sama butów nigdy więcej :laugh:
Nie już nigdy więcej! :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Dzima pisze:Niestety mam też smutną wiadomość dla fanów Szkatuły...to były na ten czas ostatnie zdjęcia, ponieważ posługując się klejem "Kropelką" podczas klejenia butów, przykleiłam telefon do biurka <o ja głupia :lol: > :ups: odrywając go wpadł mi dodatkowo w plamę kleju i skleił się przycisk włączający aparat :ups: , więc kolejna sesja dopiero za ok 2 tygodnie kiedy otrzymam nowy fon.
Nie wierzę...jak Ty to zrobiłaś? :szczerbaty: Dzima jesteś zdolna :lol:
Szkatuła szczęśliwa z nowymi mebelkami :szczerbaty: Tylko żeby jej się w główce nie poprzestawiało i nie przestała załatwiać się do kuwet :nono:
Maniek ma też raj w tym garażu :szczerbaty: Ma swój prywatny "garaż", legowisko i nawet drzewo :szczerbaty:
U mnie Frugo na początku bał się dziewczyn ale teraz już się z nimi "oswoił" i próbuje się z nimi bawić :twisted:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Szkatuła ubóstwia tunel! Zawsze noc przesypiała w legowisku, a teraz w tunelu! :love: Nawet jedzenie do niego znosi...czyżby jakieś chomicze geny się w niej obudziły :think: ?
Nadal ślicznie kuwetkuje, dziś dostała brokuła, naświniła w całej klatce, ale jest zadowolona :szczerbaty:
Muszę kupić zewnętrzny paśnik, bo na razie zamontowałam zwykły na zewnątrz klatki i oczywiście było do przewidzenia to, że sianko trudniej zdobyte lepiej smakuje :roll: teraz mam naświnione jeszcze w okół klatki :glowawmur:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
elka_w

Bardzo bardzo się cieszę :D
Szkatuła w końcu się zresocjalizowała :szczerbaty:
poprosimy jakieś foteczki
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

oj na :photo: trzeba będzie dłuuugo poczekać :roll: ( nie działa mi aparat w telefonie-przez własną głupotę :ups: )
Pyrka
elka_w

aaa no tak klej i te sprawy :lol: i dać dziecku zabawkę :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”