✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel
Też widziałam tą obudowę! Super 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Kociak na pewno już urósł a Lilith się nim nie chce pochwalić...
Kiedy zabierasz się za budowę zagrody? Bo jestem ciekawa efektów

Kiedy zabierasz się za budowę zagrody? Bo jestem ciekawa efektów

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Dorotezka wróciłam w sobotę i sprzątałam świniom całą, bo przecież przez tyle czasu nieźle nabałaganili.. aż się boby z klatek wysypywały..
Dzima kociak coś tam rośnie ale na zdjęciach nie widać szczególnie tego
Było jak do mnie trafił 1600 gram, dziś jest 2200 gram 
Zagrody na razie nie buduję, bo kot. Cóż nie było go w planach jak kupowałam kratki, muszę upolować więcej żeby zrobić z górą zamkniętą.
Zdjęć rewelacyjnych nie mam, bo tylko kilka na szybko z soboty ale się pochwalimy nowymi rzeczami..
Kociak wylizujący Feliksika, tak mu uszko miętolił, że się bałam, że się pochoruje świniak.

No i się chwalimy, mamy piękne nowe maty i dwie piękne jamki od Pastuszka

Jamki są okupowane, najbardziej kocha je Feliks. Postaram się później zrobić jakieś ładne zdjęcia chłopaków w jamkach.

Dzima kociak coś tam rośnie ale na zdjęciach nie widać szczególnie tego

Zagrody na razie nie buduję, bo kot. Cóż nie było go w planach jak kupowałam kratki, muszę upolować więcej żeby zrobić z górą zamkniętą.
Zdjęć rewelacyjnych nie mam, bo tylko kilka na szybko z soboty ale się pochwalimy nowymi rzeczami..
Kociak wylizujący Feliksika, tak mu uszko miętolił, że się bałam, że się pochoruje świniak.

No i się chwalimy, mamy piękne nowe maty i dwie piękne jamki od Pastuszka

Jamki są okupowane, najbardziej kocha je Feliks. Postaram się później zrobić jakieś ładne zdjęcia chłopaków w jamkach.
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
jak kicia słodziusio miętosi uszko
a Feliks mu tak na to pozwalał?
ale mają teraz piknie w klatkach! I widać, że im się też podoba

ale mają teraz piknie w klatkach! I widać, że im się też podoba

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

- Lilith88
- Kontakt:
Feliks dał się cały obwąchać i wymiętolić zupełnie na spokojnie a później jak już miał dość to klapnął zębiskami ostrzegawczo i kot sobie grzecznie poszedł. Później kot spał przytulony do mnie po prawej a Feliks po lewej
Maty są cudowne ale drogie były niestety i długo się nad nimi zastanawiałam, w końcu wzięłam, bo te szarości do wszystkich polarków pasują. Teraz mam w planie powoli zrobić nowy wystrój w czerwieni i motylach od Pastuszka ale przy 8 świnkach i 3 klatkach to nie takie proste, więc po wypłacie dojdzie trzecia jamka dla Gerego i wacików i 3 kapciochy po jednym na klatkę a po następnej wypłacie znów coś do kompletu
tunelo-hamak strasznie mi się podoba
więc za miesiąc pewnie takie trzy zamówię
Gery z wacikami zaczęli męskie przepychanki ale tak na spokojnie, tylko któreś białe podskoczy on pogoni i zaraz razem siedzą w domku przytuleni, coraz bardziej jestem przekonana że już się nie pokłócą i sama nie wiem czy to dobrze, bo jednak 8 świń to ogromny wydatek a z drugiej str. wiadomo że się cieszę, że Gery nie jest sam.

Maty są cudowne ale drogie były niestety i długo się nad nimi zastanawiałam, w końcu wzięłam, bo te szarości do wszystkich polarków pasują. Teraz mam w planie powoli zrobić nowy wystrój w czerwieni i motylach od Pastuszka ale przy 8 świnkach i 3 klatkach to nie takie proste, więc po wypłacie dojdzie trzecia jamka dla Gerego i wacików i 3 kapciochy po jednym na klatkę a po następnej wypłacie znów coś do kompletu

Gery z wacikami zaczęli męskie przepychanki ale tak na spokojnie, tylko któreś białe podskoczy on pogoni i zaraz razem siedzą w domku przytuleni, coraz bardziej jestem przekonana że już się nie pokłócą i sama nie wiem czy to dobrze, bo jednak 8 świń to ogromny wydatek a z drugiej str. wiadomo że się cieszę, że Gery nie jest sam.
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Pozatym.. gdzie oni by mieli tak dobrze, jak u Ciebie? 

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

- Lilith88
- Kontakt:
A tego to nie wiem
Oni mają lepiej niż reszta moich świń, bo przecież cała sypialnia jest ich. Niestety białe nie są tak grzeczne jak Gery i boby roznoszą po całym pokoju 

- Lilith88
- Kontakt:
Agata bardzo dziękuję razem ze stadkiem
Koteł specjalnie dla Dzimy

Koteł specjalnie dla Dzimy

Jak dajesz rade z kotem i swiniuchami??
Chyba musisz byc caly czas czujna bo koteczek pewnie z checią by sie pobawil. Ja mam psa i do tej pory odrzucalam mysl o innych zwierzach chociaz corka mnie juz męczyla o wlasnego przytulaska od jakiegos czasu
a poniewaz nasz cielaczek piesek jest sporych rozmiarow to marzyl jej sie mały kiziak. Troche z obawą ale jest klatka na szczescie pies tylko moze sie patrzec, zdecydowalismy sie na proski. To nr 2 po psiakach moje ukochane futrzaki
i jest dobrze ale z kotem to bym sie chyba bala