✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Assia_B

Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel

Post autor: Assia_B »

Też widziałam tą obudowę! Super :-)
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Kociak na pewno już urósł a Lilith się nim nie chce pochwalić... :(
Kiedy zabierasz się za budowę zagrody? Bo jestem ciekawa efektów :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Dorotezka wróciłam w sobotę i sprzątałam świniom całą, bo przecież przez tyle czasu nieźle nabałaganili.. aż się boby z klatek wysypywały.. :roll:

Dzima kociak coś tam rośnie ale na zdjęciach nie widać szczególnie tego :neener: Było jak do mnie trafił 1600 gram, dziś jest 2200 gram ;)

Zagrody na razie nie buduję, bo kot. Cóż nie było go w planach jak kupowałam kratki, muszę upolować więcej żeby zrobić z górą zamkniętą.

Zdjęć rewelacyjnych nie mam, bo tylko kilka na szybko z soboty ale się pochwalimy nowymi rzeczami..

Kociak wylizujący Feliksika, tak mu uszko miętolił, że się bałam, że się pochoruje świniak.
Obrazek

No i się chwalimy, mamy piękne nowe maty i dwie piękne jamki od Pastuszka :love:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jamki są okupowane, najbardziej kocha je Feliks. Postaram się później zrobić jakieś ładne zdjęcia chłopaków w jamkach.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

jak kicia słodziusio miętosi uszko :love: a Feliks mu tak na to pozwalał? :)

ale mają teraz piknie w klatkach! I widać, że im się też podoba :love:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Feliks dał się cały obwąchać i wymiętolić zupełnie na spokojnie a później jak już miał dość to klapnął zębiskami ostrzegawczo i kot sobie grzecznie poszedł. Później kot spał przytulony do mnie po prawej a Feliks po lewej :D

Maty są cudowne ale drogie były niestety i długo się nad nimi zastanawiałam, w końcu wzięłam, bo te szarości do wszystkich polarków pasują. Teraz mam w planie powoli zrobić nowy wystrój w czerwieni i motylach od Pastuszka ale przy 8 świnkach i 3 klatkach to nie takie proste, więc po wypłacie dojdzie trzecia jamka dla Gerego i wacików i 3 kapciochy po jednym na klatkę a po następnej wypłacie znów coś do kompletu ;) tunelo-hamak strasznie mi się podoba :love: więc za miesiąc pewnie takie trzy zamówię :szczerbaty:

Gery z wacikami zaczęli męskie przepychanki ale tak na spokojnie, tylko któreś białe podskoczy on pogoni i zaraz razem siedzą w domku przytuleni, coraz bardziej jestem przekonana że już się nie pokłócą i sama nie wiem czy to dobrze, bo jednak 8 świń to ogromny wydatek a z drugiej str. wiadomo że się cieszę, że Gery nie jest sam.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Pozatym.. gdzie oni by mieli tak dobrze, jak u Ciebie? :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

A tego to nie wiem :lol: Oni mają lepiej niż reszta moich świń, bo przecież cała sypialnia jest ich. Niestety białe nie są tak grzeczne jak Gery i boby roznoszą po całym pokoju :roll:
agatauk02

Post autor: agatauk02 »

Masz piekne stadko :)
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Agata bardzo dziękuję razem ze stadkiem :buzki: :D

Koteł specjalnie dla Dzimy ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
agatauk02

Post autor: agatauk02 »

Jak dajesz rade z kotem i swiniuchami?? :shock: Chyba musisz byc caly czas czujna bo koteczek pewnie z checią by sie pobawil. Ja mam psa i do tej pory odrzucalam mysl o innych zwierzach chociaz corka mnie juz męczyla o wlasnego przytulaska od jakiegos czasu :P a poniewaz nasz cielaczek piesek jest sporych rozmiarow to marzyl jej sie mały kiziak. Troche z obawą ale jest klatka na szczescie pies tylko moze sie patrzec, zdecydowalismy sie na proski. To nr 2 po psiakach moje ukochane futrzaki :świnka1: i jest dobrze ale z kotem to bym sie chyba bala :roll:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”