☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Assia_B

Re: Nina i Pola - Czekamy na koleżankę :D

Post autor: Assia_B »

Oj wojskowy z ogromnym sercem.... Dobra, dobra :P wiem, że zajęty... ja też zajęta :P Faceci to niby tak mają, że zwierzaki to ich często denerwują, że niby my za dużo czasu im poświęcamy, bla bla bla, ale jak przychodzi co do czego to zawsze jednak się martwią i troszczą :love:
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

:laugh: :laugh: :laugh: popłakałam się ze śmiechu ;d
no i to się nazywa prawdziwy mężczyzna ;D przedstawisz nam wszelkie nowinki z łączenia :pray:
No ja np. czasami mam wrażenie, że mój luby więcej czułości prosiakom okazuje niż mi xd
Assia_B

Post autor: Assia_B »

U mnie TŻ mówi, że chyba mi dziecka trzeba, bo te świnki traktuje jak dzieci... :P Ale póki co do dziecka mi sie nie spieszy :P Świnki mi wystarczają jako substytut :P
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

hehehe moje słonko zawsze wracając z pracy warzywka dla prośków kupuje :D a jak powiedziałam, że Wiewiórka bierzemy to się prawie obraził, że kolejna świnka (nawet nie prawie) a jak go zobaczył to od razu było, TO BĘDZIE MOJA ŚWINKA!! a ja jak to przecież go nie chciałeś? już chcę, bo on jest najładniejszy! xD a jak mu zdjęcia świnek z forum pokazuje, to zawsze ta sama reakcja "no co? świnka jak świnka, wcale nie jakaś ładniejsza." i wzrusza ramionami i na Wiewiórka tak samo reagował na zdjęciach ;)
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

katiusha pisze::rotfl: Eeeee tam ...Samo życie :szczerbaty:

Samochód nam się zbiesił... TERAZ!!! Ale jest plan. Jola, mój TŻ pojedzie na dworzec tramwajem i odbierze Skarb i taksą do domu - co by nie zmarzła.
Plan dobry, tylko napisz do Bartka, bo on przygotowany, ze świnke odbiera Kasia :102: , napisz mu ska, ze będzie TŻ :mrgreen:
A i umowa ze świnka będzie... Wypełnij i odeślij do mnie :D
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

hahahaha katiusha jaki rycerski ten twój chłop :102: te chłopy co ja znam to pozostali by niewzruszeni hahahaha.... nawet jeśli by tam były zaspy i śnieżyce czy noc północ :glowawmur:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

tuttifrutti pisze:hahahaha katiusha jaki rycerski ten twój chłop :102: te chłopy co ja znam to pozostali by niewzruszeni hahahaha.... nawet jeśli by tam były zaspy i śnieżyce czy noc północ :glowawmur:
Tutti, bo tu mężczyzna, dżentelmen potrzebny a nie chłop ;) i tu wcale nie chodzi żeby nie było czy ze wsi czy z miasta, bo mój niby ze wsi a potrafi się zachować jak przystało na mężczyznę! Zresztą facet się zachowuje tak jak mu pozwolisz, jak jesteś księżniczką a on chce z tobą obcować nie ma wyjścia musi być jak książę czy rycerz na białym koniu ;)
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Własnie znalazłam zdjęcia małej Zuzi i Myszy :yahoo: o matko jakie one małe były!!!! ide dodac do wątku, musicie zobaczyć!!!! A Amolika własnie gania się z Aloki po całej klatce, aż siano się sypie :laugh:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

hahahhahahaha rycerz na białym koniu :rotfl: gdzie takiego szukać :szczerbaty: aaaa.... jako księżniczka powinnam czekać aż to on mnie znajdzie :102:

ja lubię sobie czasem popatrzeć na Freda jak był taki kangurek w wersji kieszonkowej :szczerbaty: Cieszą mnie te łapki u młodych wieprzków, jak zapożyczone od kangura
katiusha

Post autor: katiusha »

Hej! No i czekamy a Amolika już jedzie w pociągu. Klatka ustawiona, Imunoglukan kupiony, sianko przyszło. Pyknę fotkę klatce, jak telefon się trochę naładuje.

Assia - Mój facet az pokraśniał, jak mu wasze pochwały przeczytałam hihi. No ja już nie planuję więcej dzieci, więc faktycznie świnki jako prawie dzieci są idealne.
Harvejowa, oczywiście, że będę informować i zdawać relację. Mój Arczi też tak słodko do nich gada haha!
Lilith - to mamy gentelmenów skrytych świnkolubów :szczerbaty:
Jolka ale już nie płakaj... Mój luby już rozmawiał z Bartkiem telefonicznie.
Tutti - Twój książę też już wybiera się do ciebie, tylko ma problemy z wydechem w pojeździe Obrazek albo coś z amortyzatorami szwankujeObrazek Ale nie martw się, przykopytkuje :102:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”