Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Fionka2014

Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo, Diablo & Shimmer

Post autor: Fionka2014 »

Ja chyba jestem zacofana więc proszę się nie śmiać ale... Co to jest to Wii ?????!!!! :?
ANYA

Post autor: ANYA »

Fionka Wii to consola do gier ktora podlaczasz do TV. Masz tez Wii fitness gdzie mozesz grac I cwiczyc ;)
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Aaaaa :) dzięki :D

I wychodzi jak słucham męża jak mi prawi o grach i na czym można grać :rotfl:

U mnie fitness katowałam z Chodakowską :) ale to z chomika jej treningi wzięłam :)
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Ja do tej pory ćwiczyłam z Tiffany Roth, jej treningi są na YouTube :D
Arya90

Post autor: Arya90 »

Ja nie mam motywacji do ćwiczeń. Jedynie co to lubię na rowerze jeździć :)
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ja też w domu bym nie mogla ćwiczyć.. a to by świnka zakwikała.. a to coś do zrobienia.. nawet bym naczynia myła.. to jak z nauką, zawsze się znajdzie coś ważniejszego do robienia :szczerbaty:

ale na rowerek bym poszła.. a Małż w pracy.. a samej jakoś tak... :?
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Inez
Miejscowość: Niedzica
Kontakt:

Post autor: Inez »

Ze sportów to dla mnie najlepszy jest intensywny spacer w tempie tak z 5-6 km co najmniej, a że do domu mam pod górkę to jak utrzymam tempo to na ostatnim km robi się trening aerobowy. I podczas spaceru mam czas spokojnie z małżem pogadać (bez radarów moich dzieci), ale tylko do tej górki bo potem gorzej :szczerbaty:
Obrazek

W pilnych sprawach proszę o pw.
ANYA

Post autor: ANYA »

Inez dzisiaj mialam 4 godzinny spacer bo do tej gory byl ograniczony dostep a potem wspinaczka... Jutro wstawie foty bo jestem padnieta.
Przywiozlam tez gorska trawke I Lewis polozyl sie z wywalonymi lapkami I jadl I mruczal z zadowolenia :laugh: tez mam fotke.
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Zazdroszczę osobą, które mają motywację do ćwiczeń... Ja jestem leniwa :-( W zeszłym roku próbowałam biegać, ale po kilku razach przestałam...
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Assia - jak się już wciągniesz to wracasz do tych endorfin. :P Ja biegałam przez miesiąc dwa razy w tygodniu, potem nam się posypały treningi, bo przyjaciółce zaczął się sezon w pracy, ale ciągnie mnie i wczoraj pierwszy raz od dawna sama wyszłam pobiegać. :D Do stajni. Tam ponad godzina w siodle i ćwiczenia kłus/galop, a potem powrót i znowu bieg :D Dzisiaj boli mnie cały brzuch (od jazdy) i nogi (od jazdy i biegania), ale mam takiego kopa endorfinowego, że jeszcze ze dwa dni mi nie zejdzie :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”