Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo, Diablo & Shimmer

Post autor: martuś »

Nie podkarmiaj gołębi bo później będą chciały Ci podziękować i nasrają Ci na okna :lol: Podziękowanie w postaci bobów znamy bardzo dobrze z życia świnek :lol:
Obrazek
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Cyrkonie mnie rozbawiły :lol: Ale obraz cudowny :) Jak wszystkie katiushy! Tak się cieszę, że też mam jeden na ścianie :)
ANYA

Post autor: ANYA »

Martus to nie moje okna a te 3 golabki ciagle tam sa. Tzn u siostry w ogrodzie.

Asia obraz mi sie bardzo podoba pomimo, ze cyrkonie nie chca sie utrzymac. Chyba pomaluje rame na bialo i nakleje czarne kamyczki...
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Ryan :love: Dopiero teraz zauważyłam jakie on ma cudowne ciemne obwódki dookoła oczek :love: Jaki on ma kolor oczęt? Brązowy?
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

ANYA pisze: Obrazek
Hahaha... Ryan zalicza chyba bazyliowy odlot :laugh: Nie wiedziałam że po bazylii też można mieć odlot :o :lol:
ANYA

Lilith88 pisze:Ryan :love: Dopiero teraz zauważyłam jakie on ma cudowne ciemne obwódki dookoła oczek :love: Jaki on ma kolor oczęt? Brązowy?
Ryan ma piekne piwne oczeta :D

Balbinkowo RYan ma zawsze odlot jak je bazylie ale on potrwfi miec odlot nawet jedzac miete :laugh:
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

To się nazywa podatność na uzależnienia :D
ANYA

To by potwierdzalo fakt ze zwierzeta sie upodobniaja do ludzi. Tez szybko sie uzalezniam I lubie ziola. ..nie te Co myslicie :neener: tez lubie bazylie, pietruszke, miete I koperek. Nie lubie koliandru I moje swinie za bardzo tez.
Uzaleznilam sie Od fajek ale rzucilam bo nie chce sie truc. Uzaleznilam sie tez Od chodzenia bo gorach bo mam normalnie obsesje I niedlugo chce zdobyc szczyt najwyzszej gory w Szkocji. Z tej okazji tez zaczelam cwiczyc na wii fitness I po krotkim czasie juz robie zaawansowany poziom bo o dziwo dla mnie dzien bez cwiczen to dzien stracony. Zgubilam tez 3kg w krotkim czasie Co mi pomoze zdobyc dobra kondycje. Teraz pdzynajmniej dla odmiany mam zdrowe uzaleznienia :D
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Ja jestem średnio podatna na uzależnienia i dość łatwo mi przychodzi zerwanie z nałogiem. Chyba że mówimy o słodyczach. Do sportu musze mieć towarzystwo - uwielbiam biegać no i moja ukochana jazda konna, na którą mam wciąż za mało czasu... :(
Ann

Post autor: Ann »

Naprawdę cudnie tam u Ciebie, tak zielono.. Wspaniałe są te zdjęcia z gór.
Pani Strzyga uzależnienie od słodyczy jest chyba moim jedynym, a i tak nie potrafię sobie z nim poradzić :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”