Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
 - Miejscowość: Złocieniec
 - Kontakt:

Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo, Diablo & Shimmer
Nie podkarmiaj gołębi bo później będą chciały Ci podziękować i nasrają Ci na okna 
 Podziękowanie w postaci bobów znamy bardzo dobrze z życia świnek 

- 

Assia_B

Cyrkonie mnie rozbawiły  
 Ale obraz cudowny 
 Jak wszystkie katiushy! Tak się cieszę, że też mam jeden na ścianie 

- 

ANYA

Martus to nie moje okna a te 3 golabki ciagle tam sa. Tzn u siostry w ogrodzie. 
Asia obraz mi sie bardzo podoba pomimo, ze cyrkonie nie chca sie utrzymac. Chyba pomaluje rame na bialo i nakleje czarne kamyczki...

Asia obraz mi sie bardzo podoba pomimo, ze cyrkonie nie chca sie utrzymac. Chyba pomaluje rame na bialo i nakleje czarne kamyczki...
- Lilith88
 - Miejscowość: Gdańsk
 - Kontakt:

Ryan 
 Dopiero teraz zauważyłam jakie on ma cudowne ciemne obwódki dookoła oczek 
 Jaki on ma kolor oczęt? Brązowy?

- 

ANYA

Ryan ma piekne piwne oczetaLilith88 pisze:RyanDopiero teraz zauważyłam jakie on ma cudowne ciemne obwódki dookoła oczek
Jaki on ma kolor oczęt? Brązowy?
Balbinkowo RYan ma zawsze odlot jak je bazylie ale on potrwfi miec odlot nawet jedzac miete
- 

Pani Strzyga

To się nazywa podatność na uzależnienia 

- 

ANYA

To by potwierdzalo fakt ze zwierzeta sie upodobniaja do ludzi. Tez szybko sie uzalezniam I lubie ziola. ..nie te Co myslicie  
 tez lubie bazylie, pietruszke, miete I koperek. Nie lubie koliandru I moje swinie za bardzo tez. 
Uzaleznilam sie Od fajek ale rzucilam bo nie chce sie truc. Uzaleznilam sie tez Od chodzenia bo gorach bo mam normalnie obsesje I niedlugo chce zdobyc szczyt najwyzszej gory w Szkocji. Z tej okazji tez zaczelam cwiczyc na wii fitness I po krotkim czasie juz robie zaawansowany poziom bo o dziwo dla mnie dzien bez cwiczen to dzien stracony. Zgubilam tez 3kg w krotkim czasie Co mi pomoze zdobyc dobra kondycje. Teraz pdzynajmniej dla odmiany mam zdrowe uzaleznienia

Uzaleznilam sie Od fajek ale rzucilam bo nie chce sie truc. Uzaleznilam sie tez Od chodzenia bo gorach bo mam normalnie obsesje I niedlugo chce zdobyc szczyt najwyzszej gory w Szkocji. Z tej okazji tez zaczelam cwiczyc na wii fitness I po krotkim czasie juz robie zaawansowany poziom bo o dziwo dla mnie dzien bez cwiczen to dzien stracony. Zgubilam tez 3kg w krotkim czasie Co mi pomoze zdobyc dobra kondycje. Teraz pdzynajmniej dla odmiany mam zdrowe uzaleznienia
- 

Pani Strzyga

Ja jestem średnio podatna na uzależnienia i dość łatwo mi przychodzi zerwanie z nałogiem. Chyba że mówimy o słodyczach. Do sportu musze mieć towarzystwo - uwielbiam biegać no i moja ukochana jazda konna, na którą mam wciąż za mało czasu... 

- 

Ann

Naprawdę cudnie tam u Ciebie, tak zielono.. Wspaniałe są te zdjęcia z gór.
Pani Strzyga uzależnienie od słodyczy jest chyba moim jedynym, a i tak nie potrafię sobie z nim poradzić

Pani Strzyga uzależnienie od słodyczy jest chyba moim jedynym, a i tak nie potrafię sobie z nim poradzić