3-pak axxk, Śnieżek 31.12.18(*)

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
kasia1

Re: Stadko axxk bez Plamka :(

Post autor: kasia1 »

axxk pisze:dziisaj do stadka dołaczą 2 tymczaski - parka. nie wiem o nich nic, ciekawe jakie kolorki będa miec
Na zdjęciu widzę tylko jedną świnkę i śnieżka... Mówiłaś że parka :?:
axxk

Post autor: axxk »

tak przyjechała parka. Helenka ma swój wątek w adopcjach. kurcze było ok razem spali, jedli a teraz gówniarz zaczyna ganiać Śnieżka :(
ANYA

Post autor: ANYA »

Wczoraj czytalam wieczorkiem Twoj watek i tak sobie pomyslalam, ze Sniezek moze bedzie mial kolege.
:fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: za laczenie
axxk

kurcze młody zaczyna dokazywać ,oj kolejna noc nieprzespana...na szczęście zęby ani razu nie poszły w ruch. kurcze a co mam zrobić jutro przecież do pracy mam iść? kurcze jak ich rozdzielę na ten czas to zaczną od nowa przepychanki? przed chwilą byli na kolanach, Śnieżek rozłożył się wygodnie a młody wtulił się w niego. po odłożeniu do klatki znowu ganianie itp
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

Ganiac to się będą, bo obaj sa w takim wieku, że będą. A nie możesz przedzielić klatki na pół na czas, kiedy idziesz do pracy?
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
ANYA

Post autor: ANYA »

Albo zostaw otwarta klatke zeby chlopaki mogli uciec od siebie :fingerscrossed:
axxk

niestety nie mam możliwości postawienia klatki na podłodze.. chłopcy przygotowani do nocy i jutrzejszego dnia - do klatki Śnieżka wstawiłam małą klatkę 50 z młodym. żeby nie było piłowania krat - cytrynka poszła w ruch
zieloneczka

Post autor: zieloneczka »

Obrazek
axxk

dziękujemy bardzo wszystkim za życzenia.

Dzisiaj z Sonią byliśmy u weta. Waga 17,5 kilo ładna - trzymamy w normie, pochwaleni zostaliśmy za wyciągnięcie jej z tej ostrej trzustki, ale...
byliśmy z łapami, tym razem bardzo sie pogorszyło, od 3 tygodni znowu kiepsko chodzi i w święta bardzo cierpiala z bólu. Dostała zastrzyk przeciwbólowy działający przez 2 tygodnie- zacznie działać we wtorek i drugi działąjący przez 2 dni. po obmacaniu panią doktor baaardzo zaniepokoił mięsień w prawej łapie- tej nie używanej, jest bardzo naprężony, zbity, nienaturalnie powiększony. I tu nas bardzo przestraszyła, ze podobnie wyglądaja przy nowotworach mięśni.... :cry: ale dodała,że te nowotwory szybko postępują i nie mozliwe, ze od 2 lat od kiedy sa problemy z łapkami to byłoby to
Świniomaniaczka

Post autor: Świniomaniaczka »

Bidulka :( . Ale na pewno wszystko będzie dobrze :pocieszacz: , trzymam kciuki za zdrówko Sonii :fingerscrossed:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”