dlatego ja ten dół przyklejam taśmą do prętówANYA pisze:Alf nauczyl sie od Lewisa rozwalac siano![]()
No wiesz co.. jego "męskie perfumy" zmyłaś i się dziwisz że się broniłANYA pisze:
Lewis się na mnie obraził. Wykąpałam go i wszczął alarm na cały dom.
Moderator: pastuszek
dlatego ja ten dół przyklejam taśmą do prętówANYA pisze:Alf nauczyl sie od Lewisa rozwalac siano![]()
No wiesz co.. jego "męskie perfumy" zmyłaś i się dziwisz że się broniłANYA pisze:
Lewis się na mnie obraził. Wykąpałam go i wszczął alarm na cały dom.
Wyobraziłam sobieANYA pisze:Jezu jak on biegal a wazy z 1.5 kg wiec sobie wyobrazcie ten huk
ANYA pisze:Dzisiaj Lewis mi znowu zrobil pobudke popcornikiem. Jezu jak on biegal a wazy z 1.5 kg wiec sobie wyobrazcie ten huk
Otworzyl drzwi od pokoju i wyszedlBeth pisze:Ryan sobie otworzył klatkę i sam z niej wylazłMoja spryciula kochana
no jak spóźniałaś się ze śniadaniem, to na co miał czekać??ANYA pisze: Dzisiaj Ryan sobie otworzyl drzwi. Nie wiem jak on to zrobili przylazl do kuchni po zarelko
![]()
pewnie się obudziłaś z krzykiem, że "trzęsienie ziemi, uciekać!"ANYA pisze:Dzisiaj Lewis mi znowu zrobil pobudke popcornikiem. Jezu jak on biegal a wazy z 1.5 kg wiec sobie wyobrazcie ten huk