Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
katzarzyna

Re: Sześcioświń? Nie można ich nie kochać...

Post autor: katzarzyna »

wiesz łazienka to nie tylko płytki, ale przede wszystkim światło. Można mieć łazienkę 5 x 5 metrów, a będzie wyglądała jak klitka, albo 2 x 1 m a będzie w pełni funkcjonalnym salonem łazienkowym. Mówię tylko z małego ale jednak doświadczenia. Jak powiesz projektantce, mogę wydać 2000zł i ani grosza więcej, gwarantuję Ci, że nie powie takich tanioch nie robię, tylko coś zaproponuje. Przynajmniej ja tak robię :idontknow:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

katzarzyna oczywiście masz rację i uważam, że Twój zawód jest ważny.. tyle, że akurat nie dla mnie.. ja niestety (albo stety) pracuję w branży budowlanej i wiem co i ile kosztuje.. i owszem, miałam masę pomysłów, ale musiałam wybierać tak by było jak najwięcej chcę i żeby można się było przeprowadzić i mieszkać. Tu więc się światłami bawić nie mogłam.. a wiem, że można naprawdę fajnie sobie łazienkę zrobić z półkami na geberitem, z oświetleniem w suficie podwieszanym.. itp
jak widać więc, niektórzy z nas muszą się "męczyć sami" ;)
a nie ma się co oszukiwać.. czasami się zastanawiałam, czy to ja wykańczam mieszkanie, czy to mieszkanie wykańcza mnie ;) :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
katzarzyna

Post autor: katzarzyna »

dortezka pisze:a nie ma się co oszukiwać.. czasami się zastanawiałam, czy to ja wykańczam mieszkanie, czy to mieszkanie wykańcza mnie ;) :szczerbaty:
haha, mam nadzieję, że to jednak mieszkanie będzie wykończone! :lol:
Tysia

Post autor: Tysia »

Oj Twój Tż to święta osoba, ja nie widzę jakoś urządzania mieszkania z moim.. Jak on mówi, że coś jest ładne to prawie zawał mam :glowawmur: Lepiej bym się czuła w piwnicy, niż mieszkaniu urządzonym przez niego :lol:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

A ja mam podwieszane sufity wszędzie :jupi: I powycinane w nich wzory. W sypialni np. księżyc :szczerbaty: Sama wymyślałam, do spółki z mężem obecnym i kolegą, który robił remont. Iris była po Noelkę, to widziała... Mój rozgardiasz :laugh:
Awatar użytkownika
Beth
Miejscowość: Rybnik
Kontakt:

Post autor: Beth »

Sypilania Cynthi jest obledna :D Reszta mieszkania tez super ale sypialnia robi piorunujace wrazenie :)
Aktualizacja WPA
Obrazek
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Całe mieszkanie robi piorunujące wrażenie. Ja na przykład planuję przyjechać i wykraść Ci kuchnię :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

twojawiernafanka pisze:Całe mieszkanie robi piorunujące wrażenie. Ja na przykład planuję przyjechać i wykraść Ci kuchnię :szczerbaty:
Tylko za lodówkę się nie bierz, bo świnie podniosą alarm i obudzą domowników :rotfl:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Moncia

Post autor: Moncia »

U mnie jest tak samo :D Pierwsze piszczą dziewczyny, później dołączają chłopaki i jedna wielka błagalna o jedzenie serenada :D
Czasem rano boję się zrobić sobie kanapki jak córcia jeszcze śpi :D
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Człowieka nie ma przez moment, a tu już planują zamach na dobytek i kradziejstwo :nono: :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”