Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Elitarna 8-świniowa jednostka spec. do tresowania człowi
USG nie wykazało nic niepokojacego. Czekam na wyniki krwi
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Dream ze mną, czekamy na busa. Jedziemy do domu. Ale to jeszcze nie koniec...
Edit: Home, sweet home.... Wróciłyśmy. Dream po lecznicy waży 799g. Ale.... siedzi przy misce, je karmę, zjadła trochę koperku... Wyniki krwi dobre, hormonów jeszcze nie ma... ale moim zdaniem to nie tarczyca, za gwałtownie to przebiega.... Dr Iza chce jeszcze obejrzeć zęby, na głupim jasiu (chyba) - nie miałam jak zapytać, bo dobiegłam do lecznicy tuż przed zamknięciem, bo pociąg był spóźniony. Postanowiłam zabrać ją do domu na dwa - trzy dni, poobserwować. W czwartek, lub piątek, w zależności od terminu operacji Buby, pojadę z Whisper na badanie krwi, z Flair na badanie krwi i moczu no i do kolekcji wezmę Dream. Zobaczymy, kciuki wskazane....
Mam nową tymczaskę, Future, na razie w lecznicy (nie zabrałabym się z Dream dwoma torbami i pudełkiem z Future, zwłaszcza, że wracałam busem). Przyjechała z pasażerami na gapę, zarówno zewnętrznymi jak i wewnętrznymi. Znajda spod przedszkola....
Nawet nie wiecie jak się cieszę, że mam swój cały ośmioświn pod jednym dachem
Ulga
Edit: Home, sweet home.... Wróciłyśmy. Dream po lecznicy waży 799g. Ale.... siedzi przy misce, je karmę, zjadła trochę koperku... Wyniki krwi dobre, hormonów jeszcze nie ma... ale moim zdaniem to nie tarczyca, za gwałtownie to przebiega.... Dr Iza chce jeszcze obejrzeć zęby, na głupim jasiu (chyba) - nie miałam jak zapytać, bo dobiegłam do lecznicy tuż przed zamknięciem, bo pociąg był spóźniony. Postanowiłam zabrać ją do domu na dwa - trzy dni, poobserwować. W czwartek, lub piątek, w zależności od terminu operacji Buby, pojadę z Whisper na badanie krwi, z Flair na badanie krwi i moczu no i do kolekcji wezmę Dream. Zobaczymy, kciuki wskazane....
Mam nową tymczaskę, Future, na razie w lecznicy (nie zabrałabym się z Dream dwoma torbami i pudełkiem z Future, zwłaszcza, że wracałam busem). Przyjechała z pasażerami na gapę, zarówno zewnętrznymi jak i wewnętrznymi. Znajda spod przedszkola....
Nawet nie wiecie jak się cieszę, że mam swój cały ośmioświn pod jednym dachem
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Tzn? Co wyszło z badań?
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
No właśnie dopisałam, bo komórka mi padła...
Edit: doznałam właśnie szoku. Flair ćwierka....

Edit: doznałam właśnie szoku. Flair ćwierka....
-
Lusia123
A niech sobie ćwierka kto jej zabroni
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ach zapomniałam Wam napisać jaka mnie przygoda spotkała, gdy wracałam z Dream do domu. Miejsce akcji - przystanek autobusowy. Postacie - ja i dwóch gimnazjalistów, oraz tłumek czekających na autobus. Rekwizyty - transporter z norką granatową, torby dwie.
Siedzę na ławce, odpoczywam, zaglądam do Dream. Robi się ciemno, chłodno. Nakrywam ją norką. Po pięciu minutach jeden z gimnazjalistów wskazując na transporter pyta: Przepraszam, ale chciałem zaspokoić swoją ciekawość. Czy Pani ma tam ziemię?
Ja: Ziemię?
Gimnazjalista: No tak....
Ja: nie to transporter do dla zwierząt, mam tam świnkę morską....
Gimnazjalista: Acha, bo wyglądało jak ziemia (chyba norka, bo raczej nie świnka - przypis autora
. I pomyślałem, że ma Pani tam ziemię. Tylko po co... Bo może tam by były pająki, albo węże....
Lekki surrealizm....
Siedzę na ławce, odpoczywam, zaglądam do Dream. Robi się ciemno, chłodno. Nakrywam ją norką. Po pięciu minutach jeden z gimnazjalistów wskazując na transporter pyta: Przepraszam, ale chciałem zaspokoić swoją ciekawość. Czy Pani ma tam ziemię?
Ja: Ziemię?
Gimnazjalista: No tak....
Ja: nie to transporter do dla zwierząt, mam tam świnkę morską....
Gimnazjalista: Acha, bo wyglądało jak ziemia (chyba norka, bo raczej nie świnka - przypis autora
Lekki surrealizm....
-
Lusia123
Idę sobie oczywiście oni mają rozkmine co to jest ? Chyba jeden zgadł . A Lusia chcąc podkreślić swoją świnkowość robi siku
Pupa wystaje i strumień sików leci w bok. Gimnazjaliści odsunęli się od niej jak od ognia