Wesołe stadko na 16 łapkach i 4 kopytkach
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Wesołe stadko na 16 łapkach i 4 kopytkach
No tak zakupy dla zwierzaków cieszą najbardziej
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Nooo baaardzo cieszą. My właśnie czekamy na paczkę od Świstaka a w niej same pyszności i smakowite tunele. Już się nie mogę doczekać aż będą w nich brykać.martuś pisze:No tak zakupy dla zwierzaków cieszą najbardziej
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
My też zamówiliśmy ale dość skromnie bo tylko dwie paczki ziół i dużą pakę trovetu bo przy Tolki apetycie mała schodzi w 10 dni
Najfajniej to się kupuje legowiska
Najfajniej to się kupuje legowiska
- Dzima
- Kontakt:
Łeeee o tym nawet nie wspominaj, serca się cieszy a portfel boli Jutro jadę na wystawę do Konarzewa https://www.facebook.com/events/1294582 ... null%22%7D czuję, że z czymś wrócę i lepiej z legowiskiem niż ze świnkommartuś pisze: Najfajniej to się kupuje legowiska
Pyrka
Dzima mi się wydaję że wrócisz z legowiskiem-wypełnionym
- Dzima
- Kontakt:
Anulka1602 pisze:Dzima mi się wydaję że wrócisz z legowiskiem-wypełnionym
Pyrka
Kiedyś miałam od taty zakaz chodzenia na zakupy bo:
poszłam kupić bluzkę-wróciłam z papugą
poszłam kupić spodnie-wróciłam z chomikiem
poszłam kupić buty-wróciłam z psem
Tak więc Dzima......wiesz.....
poszłam kupić bluzkę-wróciłam z papugą
poszłam kupić spodnie-wróciłam z chomikiem
poszłam kupić buty-wróciłam z psem
Tak więc Dzima......wiesz.....
O kurcze tyle czasu mnie tu nie było a wciąż o forumowiczach myślę więc czas się na szybko zameldować.
Tosia i Czaruś mają się dobrze, Tosia wciąż dba o podkład muzyczny w rodzinie a Czarek dba o zachowanie masy na zimę. Mam wrażenie, że się zmienił trochę od tego dnia, w którym przyjechał. Jest jeszcze bardziej przytulaśny niż był. Chętnie ucina sobie drzemkę na kolanach i bardziej zdecydowanie domaga się głaskania. Tosia nadal jest małą iskierką, wciąż jest dosyć głośną świnką i najchętniej przedstawia się kurierom i listonoszom zza dwóch par drzwi.
U nas za to było sporo zmian, największy stwór - a więc kucor. Zmienił domek. Ja i Resco mieliśmy aż dwa bardzo przykre spotkania. W sumie tylko Pan Klusek ma dalej spokojne życie.
Ja za mniej niż tydzień bronię magisterkę i niedługo będę wolnym człowiekiem
Tosia i Czaruś mają się dobrze, Tosia wciąż dba o podkład muzyczny w rodzinie a Czarek dba o zachowanie masy na zimę. Mam wrażenie, że się zmienił trochę od tego dnia, w którym przyjechał. Jest jeszcze bardziej przytulaśny niż był. Chętnie ucina sobie drzemkę na kolanach i bardziej zdecydowanie domaga się głaskania. Tosia nadal jest małą iskierką, wciąż jest dosyć głośną świnką i najchętniej przedstawia się kurierom i listonoszom zza dwóch par drzwi.
U nas za to było sporo zmian, największy stwór - a więc kucor. Zmienił domek. Ja i Resco mieliśmy aż dwa bardzo przykre spotkania. W sumie tylko Pan Klusek ma dalej spokojne życie.
Ja za mniej niż tydzień bronię magisterkę i niedługo będę wolnym człowiekiem
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Obrona w grudniu? A co to za spóźnialstwo?
Pikabu, czy to Ty robiłaś okrycia dla psiaków? Robisz na zamówienie?
Pikabu, czy to Ty robiłaś okrycia dla psiaków? Robisz na zamówienie?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami