Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo, Diablo & Shimmer
Nie dostal, pewnie ktos do kosza nie trafil i Ryan pozbieral...ale cale szczescie, ze zauwazylam, ze cos zuje....tym bardziej z jego problemami z jelitami.
- Kropcia
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
Ok, źle się wyraziłam
Dostał w znaczeniu gdzie znalazł, ale odpowiedziałaś na moje pytanie. Dobrze, że wszystko dobrze się skończyło 

TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
O matko chyba bym zawału dostała.. Ale Ryan jak zwykle urzekający 

Dobrze, że mu zabrałaś ta gumę
ale te zdjęcia z pysiem i guma mnie rozwaliły
jak miętowa to bedzie miał świeży oddech 

Moja mama jest w odwiedzinach wiec Ryan chcial miec swiezy oddech
Angelo i Ryan mi sie kloca, ale tym razem to Angelo gania Ryana a ten sie poddaje. A duzo osob mowi, ze kastracja nie zmienia charakteru i ze to nic nie da...No fakt swinki ktore sie nie lubily, nadal beda sie nie lubic ale nie bedzie agresji i swinki nie beda juz tak dominujace. Pomimo, ze sie chlopaki troche ganiaja to i tak jest umiarkowany spokoj (jak na moje wariatkowo).
Alfie za to swiruje i chodzi pod Ryana drzwi i drze sie na chlopakow
ten niesmialek, na ktorego wystarczy sie spojrzec zeby zwial.

Angelo i Ryan mi sie kloca, ale tym razem to Angelo gania Ryana a ten sie poddaje. A duzo osob mowi, ze kastracja nie zmienia charakteru i ze to nic nie da...No fakt swinki ktore sie nie lubily, nadal beda sie nie lubic ale nie bedzie agresji i swinki nie beda juz tak dominujace. Pomimo, ze sie chlopaki troche ganiaja to i tak jest umiarkowany spokoj (jak na moje wariatkowo).
Alfie za to swiruje i chodzi pod Ryana drzwi i drze sie na chlopakow

Ważne, że zęby nie idą w ruch, a bieganie jest jak sport, a sport to zdrowie i dobra kondycja
urządzają sobie maratony 

Bo to chłopoki jajeczne są, to się kłócą
A Alf co, na głowę dostał?

A Alf co, na głowę dostał?

Foggy ale to juz chlopaki bezjajeczne; tylko Angelo jeszcze nie stracil swoich morelek.
NO a Alfie chce rzadzic w salonie i wladza mu uderza do glowy. Ten skubaniec wie ze jest najsilniejszy i jest Alfa w stadzie. Nawet Ryan sie juz go boi a wszystko przez kraty...
NO a Alfie chce rzadzic w salonie i wladza mu uderza do glowy. Ten skubaniec wie ze jest najsilniejszy i jest Alfa w stadzie. Nawet Ryan sie juz go boi a wszystko przez kraty...