☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Re: ✰COOL QUINTET✰ czyli G.K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: Bajlandia »

Okej :ok: wbiłam poziom zachwytu na 100, a nawet na 101% :love: Cudowne!
Mamusia jaki posąg w ogóle :lol:

A Młody już by chciał je pilnować, nawet jak będą szaleć (chyba dobrze usłyszałam) i pewnie wygłaskać też by chciał :D ja bym chciała ! I możesz przekazać, że też się trochę ich bałam jak były takie mokre :lol:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Ale popcornują małe skrzaty :love:
Jaką fajną rozmowę prowadzisz ze Stasiem :szczerbaty: Biedny przejął się, że jeden miał krew na nóżce :pocieszacz:
Obrazek
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Kati, chyba gdyby ten drugi filmik trwał i godzinę, to bym siedziała i się gapiła :lol: Ale słodziaki, jak one się wywalają brykając :lol: :lol: Mamuśka wygląda na wymęczoną....mam nadzieję, że już odpoczęła.

Ja Wam powiem tak. Znaczy napiszę. Nienawidzę chrapania. Nigdy w życiu się nie przyzwyczaję... Jesteśmy z M prawie 7 lat...M chrapał, chrapie i chrapać będzie, bo ma 1 przegrodę niedorozwiniętą... To właściwie nie jest chrapanie. To jest zepsuty harley dawidson x 5....A najgorsze jest to, że M zasypia w KAŻDEJ pozycji po ok 30 sekundach. Na siedząco i na leżąco. Jest mi wstyd podróżować z nim...Wściekam się, jak podróżujemy autem, bo ten franc zasypia w za każdym razem po dłuższej jeździe. Nigdy nie pomagały ani łokcie, ani szczypanie, gadanie, budzenie...nic. Mogłam sobie ewentualnie pójść do innego pokoju... I tak też zrobiłam. Mam własną sypialnię. To był warunek nowego mieszkania - 2 sypialnie. Spotykamy się od czasu do czasu :lol: ale śpimy osobno. W ten sposób każdy jest wypoczęty.
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
cappuccino

Post autor: cappuccino »

Mój TŻ na szczęście nie chrapie, ale... zgrzyta zębami. No nie wiem co gorsze :lol:

Kati, jakie piękne masz wnuczęta! :love:
agatauk02

Post autor: agatauk02 »

Maluchy przezabawne a rozmowa twoja z synkiem to jest dopiero niesamowita jak on przezywa biedaczek. Ale fajnie sobie gadacie . Takie rozmowy czasem sie pamieta cale zycie :) to jest prawdziwa nauka o zyciu.
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

o ludzie jakie myszeczki maleńkie z nich! A mamusia taka wyczerpana... :love:
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: porcella »

W tym przypadku chrapanie dodaje suspensu, ale generalnie - poważna sprawa ... :-)
Maluchy dorodne! Powinny się dobrze chować (tfu, tfu!), donoszone na maksa. Mamusia robi wrażenie padniętej, biedulinka :-) Gratulacje dla babci i młodych kuzynów, wyraźnie zafascynowanych sytuacją. Inna sprawa, że to świetna lekcja biologii, etyki i czego jeszcze chcieć :shakehands:
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
katiusha

Post autor: katiusha »

Cieszę się, że zasłodziłam Was trochę :buzki:
Bycie babcią takich berbeci jest czadowe! Obrazek

Zawsze tak ze Stasiem rozmawiamy. Jego mądre przemyślenia czasem powalają mnie na kolana :love: On jest strasznie wrażliwy na krzywdę i uczuciowy. Taka rozklejka jak mama :102:

Chrapanie nie budzi mnie na szczęście, gdy zdołam zasnąć przed koncertem. Czasem jednak nie zdążę..Wtedy zakładam słuchawki i gapię się na jakiś film na kompie Obrazek Aż tak zasnę, komp przejdzie w uśpienie a ja obudze się potem ze słuchawkami na twarzy..Asita, zazdroszczę ci osobnych sypialni.

Mamusia już doszła do siebie. Rano zostawiałam ich w szampańskich humorach, spożywających śniadanie. Paproszki już wczoraj sianko i ziółka podjadały. Podgryzały także natke pietruszki :szczerbaty:
Powaliła mnie natomiast ciocia Milky.. Zamiast godnie reprezentować klan "cioć pomagaczek" postanowiła cofnąć sie w rozwoju i udaje niemowlaka, podłączając się do cyca Spotti.. Obrazek Nie bardzo wiem, co mam z tym zrobić Obrazek
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

No wiesz ciocia?!?! Tak maluszkom mleka zabierać... A może i ciocia ma traumę jakąś i chciałaby poczuć się na chwilę w szczęśliwym dzieciństwie....
No frędzelki małe jakie dzielne, że już szamają jedzonko dla dorosłych :szczerbaty: :szczerbaty:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

Milky chce mleka... toć przecież to logiczne :lol:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”