Było tak. Idę ciemnym korytarzem, od czasu do czasu gdzieś miga światło. Korytarz jakby w piwnicy w jakimś krematorium
Berta i Elma
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
paprykarz
Re: Fretka, Balbinka, Fifi&Rifi
Często czytam Twój wątek ale chyba nic jeszcze nie napisałam. Dzisiaj muszę się podzielić moim snem
Śniła mi się Dorotezka, chociaż nigdy się nie widziałyśmy na oczy.
Było tak. Idę ciemnym korytarzem, od czasu do czasu gdzieś miga światło. Korytarz jakby w piwnicy w jakimś krematorium
Nagle ktoś krzyczy, że Dorotezka oskarżona o morderstwo i jest przesłuchiwana. Zaczynam biec tym korytarzem i stają przed drzwiami zza których słychać jak jakiś facet zadaje pytania. Wchodzę do pokoju i co widzę? Na stole stoi wariograf, ma dwa kabelki podłączone do wielkiego napisu "Dorotezka" stojącego na krześle . Jeden kabelek do litery D a drugi do A. Tak oto śniła mi się Dorotezka
Nie wiem skąd taki durny sen 
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
-
paprykarz
Nic nie biere przecie
Może to efekt programów, które oglądam. Seryjni mordercy, dusiciele itd 
-
katiusha
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
A co fajnego oglądacie? Ja też lubię takie kryminalne historie, a najbardziej w stylu CSI, takie z laboratorium. Mam fajne książki o trupach
, ale bardziej popularne niż naukowe. Jakbyście chciały, to mogę podesłać. Ostatnio ukazała się książka Krajewskiego, Umarli mają głos. Historie prawdziwe, o jego doświadczeniach, kiedy asystował przy sekcjach zwłok w ramach badań do pracy nad swoimi powieściami kryminalnymi.
-
paprykarz
Od "Kobiety, które zabijają" ( a niech się Małż boi), przez wszelkie "Akta zbrodni", programy o profilowaniu, "Zbrodnie, które wstrząsnęły światem" po seriale typu CSi i Zabójcze umysły. Z ksiązkami to ja teraz słabo będę stała bo junior niedługo przybędzie.
Zaraz nas Dorotezka pogoni z wątku.
Zaraz nas Dorotezka pogoni z wątku.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ja myślę, że będzie zachwycona 
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
katiusha
-
Casia
Ojej ulżyło mi Dziewczeta
bałam się (mój maz tez ) ze tylko ja oglądam takie programy . Lubiłam tez "Mroczne sekrety małzenskie " na ID . 
Dortezko amsory
Dortezko amsory