☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
katiusha

Re: ✰COOL QUINTET✰ czyli G.K.N.A.P SQUAD :D

Post autor: katiusha »

Rozpakowała się przed godziną. Czyli miałyście rację z tym prezentem mikołajkowym. I to jeszcze takiego hardkora zarzuciła, że chłopaki rano jajecznicę wciagają przy stole obok, a ona rozpoczyna przedstawienie porodowe. :ups:
Troszkę śniadanie nie poszło, bo myśleli, że puchate kulki wyskoczą :nie_powiem:
Trzy chmurki wyskoczyły. Żywotne i słodkie. ALE - Ona nie chce ich umyć porządnie. Są całe popaćkane ( jej tyłek z resztą też..) Szczerze, jakoś kiepsko się nimi zajmuje... CO MAM ROBIĆ??

Edit.
No dobra, przystawiłam do niej pchełki, bo w drugim końcu klatki zostawiła. Zatrybiła na szczęście i teraz kwokuje nad nimi i myje je.. :tired:
Ostatnio zmieniony 06 gru 2015, 10:06 przez katiusha, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Może potrzebuje chwili by się ogarnąć?
Gratulacje dla mamusi oraz babci :jupi: :buzki:

Może napisz do Cynthi.. ona już miała trochę ciężarnych..
U mnie Fifi i Rifi były wylizane, ale widać było gdzieniegdzie ślady po porodzie. Trzymamy kciuki by było wszystko ok :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

możesz zabrać maluchy i je osuszyć wilgotnym a później suchym ręcznikiem. Może być teraz wykończona i dlatego się nimi średnio zajmuje
katiusha

Spoko..dzięki...Już je ogarnia :tired:
A kiedy mogę je wziąć do ważenia i ogarnąć klatkę?
Zaraz jakieś foty wkleję, walczę z aparatem..
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

U nas jak były maluchy to od razu po osuszeniu była kontrola ;) Spotti już Cię zna i zapach ręki też także bez stresu ;)
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Kurcze...o rany rany...patrzę rano - nic, poszłam zjeść śniadanie, patrzę po śniadaniu - i już po ptokach... Jak dobrze, że wszystko dobrze :jupi: To 3 maluszki są? Nie wiem, co z klatką. Może jak są w jednym rogu, to posprzątaj ten drugi i tak na odwrót, żeby ich nie wyciągać jeszcze... Chociaż ja bym od razu je brała na ręce.....i całowała....
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

:jupi: Mnie też zaskoczyła. Rano dałam mleczyków,Bo wczoraj po południu natargałam w jakichś chaszczachPatrzcie, jakie smaczności:
Obrazek
Obrazek

Bo już się darły.Jadły jak gdyby nigdy nic. Poszłam robić chłopakom sniadanie. Jajkownica na szybko i stawiam im na stole, sobie na ławie i podnoszę wzrok na klatke, a tu już pierwszy pcheł się kluje :shock: To ja za aparat i filmik kręcę. Jajkownicę potem zimną jadłam..Jakoś cięzko mi było przełykać :ups: :lol:

Portret rodzinny. 1,5 h po porodzie: :love:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Filmik też będzie.
Telaya

Post autor: Telaya »

Brawa dla mamuski. Ja ważyłam następnego dnai maleństwo - ale Joanka mówiła mi, że bez problemu można tego samego dnia. Poobserwuj, czy na pewno wszystkie karmi - cycuszki 2, a chmurek przecież 3. Możesz też wstawić drobne ziółka do klatki - moja mała już 2 dnia jadła.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

O boziu........ :love: :love: jakie pogniecione, jakie uszki różowe, jakie łapeńki... :love: :love: I mamusia dzielnie działa :D
Mlecze pierwsza klasa!
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Arya90

Post autor: Arya90 »

O rany, ale maluchy! Jakie słodkie! :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”