Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Ryan, Lewis, Alfie, Angelo, Diablo & Shimmer

Post autor: dortezka »

ANYA pisze: Obrazek
uchaaaaaa :love: :love:

może narzekał, że sofa za twarda na szlachecka pupcie? może kocyk za cienki na chłodna noc?
a może śmiał się z Angelo, że to jemu udało się zdobyć sofę i na niej spać :twisted:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ANYA

Post autor: ANYA »

Dortezka mozliwe ze Ryan sie smial, bo Angelo lezal kolo sofy, a prawie pod sofa w sumie.... :think: jejka jezeli to byl smiech to :glowawmur: Ryan powinien zamienic sie z Diablo na imiona bo ten swin tyle nerwow mnie kosztuje ze masakra. W nocy obgryzal tez drzwi. Ale pomimo, ze on taki zlosnik to potrafi byc kochany :love: nie wiem jak on to robi ale jak za kazdym razem mam zamiar go zabic to zmieniam zdanie jak tylko do niego podejde :D wtedy juz mi sie wydaje kochaniutki.
ANYA

PROBLEM!
Wlasnie Alfie otworzyl sobie klatke i uciekl a na wybiegu byl Lewis. Tworzylam wlasnie swoje CV w kuchni i slysze pazury na panelach, ale inne niz Lewisa i juz wiedzialam, ze Alf jest poza klatka. Jak dobrze, ze nic sie nie stalo :tired: Jak tylko znajde prace to kastruje Alfa bo ja sie normalnie boje o inne swinki a teraz mieszka z Diabelkiem i Lewisem. Jak dobrze, ze to nie byl Diabelek, bo Lewis ma troche rozumku i ucieka od Alfa a znajac Diabelka to pewnie rzucalby sie do Alfa :sadness:
Arya90

Post autor: Arya90 »

ANYA pisze:Nie wiem czy pisalam, ale Lewis ostatnio wywala lapiska gdziekolwiek sie polozy
Obrazek
:lol: jaka mina!
Shimmer ma świetną zabawkę, ale chyba woli Twoją rękę :D
Zakochałam się :love:

Anya ty chyba naprawdę musisz założyć kłódki na te klatki :shock:
ANYA

Arya chyba naprawde im kłódki pozakladam
Postanowilam, ze zaryzykuje i przeniose Ryana do salonu bo on chce wrocic do siebie i bedzie mieszkal z Agelo obok Lewisa,
Alfie i Diablo beda u mnie w sypialni.

Wypelniam aplikacje o prace a Ryan polozyl sie kolo mnie i pilnuje mnie :D
U nas dzisiaj jest okropna pogoda, zimno, szaro i deszczowo :( chce lato!
katiusha

Post autor: katiusha »

No to teraz się zrobi zakład o zaostrzonym rygorze :lol: Czy Shimmera mam dorzucać do portretu recydywy?
ANYA

Katiusha Shimmer tez....
katiusha

Post autor: katiusha »

Dobrze, znaczy sześciu przestępców... :tired: :rotfl:
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

ANYA jakim cudem rozróżniasz ich po dżwięku pazurów na podłodze???
ANYA

Katiusha wszystkich moich przestepcow :D

Jo widzisz kazdy z nich inaczej chodzi. Ryan idzie bardzo szybko I pewnie, Alfie bardzo tupie I bardzo ciezko stawia lapki, Diablo jakby chodzil na pazurkach bardzo delikatnie gadajac do siebie non stop; Angelo idzie bardzo niepewnie a Lewis jest pewny siebie ale stawia ciezkie kroki. Joanna rozrozniam tez ich glosy bo kazdy ma inny. Ryan piszczacy bardzo wysoki, Alfie bardzo niski I donosny a Diabelek bardzo delikatny dzieciecy niemal
Moja kazda jedna swinka jest taka inna....
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”