✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
balbinkowo

Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel

Post autor: balbinkowo »

Potwierdzam... a ile gadania było... :tired: :lol:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Świetnie było. Lilith, Dzima i Siula szybko zmyły się na obiad, nie zdążyłam się "rozkręcić" ( :szczerbaty: ), ale z Dortezką, Pastuszkiem i Ognistą Kozą super się stało i gadało. Za rok trzeba powtórzyć koniecznie! :)
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Dropsio ale wróciłyśmy a Ciebie już nie było :( szkoda ale może przy innej okazji więcej pogadamy :)

Ja dziś odespałam i byłam w Poznaniu na WPA, odebrać dwa białaski na DT i u Patic6 po jedzonko dla tymczasów i właśnie wracamy z wacikami do domu ;)
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Ejj, ale wróciłyśmy jeszcze i byłyśmy do końca. Dropsio-Lilith potem było smutno,że tak nieładnie się zachowałyśmy i nie pogadałyśmy z Tobą nawet :(
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Haha no właśnie Lilith! Jak się normalnie telepatycznie połączyłyśmy :lol:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Tak, wiem. Widziałam Cię Lilith jak wychodziłyśmy już z siostrą i z jej nową przypinką (może będzie reklamować SPŚM w szkole? :lol: ).
Siula - ojj tam od razu nieładnie - gdybyście nie poszły czegoś zjeść to miałybyście złe humory na resztę Targów, i po co? :lol: My też musieliśmy się zwijać bo rodzinka zgłodniała ;) W przyszłym roku może się uda ;)

Super, że w miarę szybko znalazł się super domek dla Percy'ego i Leosia! Gratulacje! No i gratulują nowych tymczasków. Białaski są cudowne :love: Oby były zdrowe!
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Pozazdraszczam mocno i mam nadzieje, że też kiedyś Was poznam na żywo :D
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

uff.. jednak jedliście coś bo ja za to miałam wyrzuty sumienia, że Was posłuchałam że nic nie chcecie i nic nie ugotowałam a Wy pojechaliście głodni :redface:
Dropsio pisze:Za rok trzeba powtórzyć koniecznie! :)
koniecznie! :jupi:

Lilith przyznaj się czym odurzyłaś Fifi, że tak się na Tobie wykładała! :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Hahaha ja mam taki dar do zwierząt, zawsze nawet najgroźniejsze psy się do mnie łasiły nawet te co się ich właściciele bali, tchórze też mnie się nie boją, widać Fifcia też stwierdziła że dobra ze mnie samica :lol: A żeby było śmieszniej to przed chwilą bardziej tchórzliwy laborant siedział do mnie przytulony z pól godziny i się wykładał do głaskania a ponoć obaj tylko 10 minut wytrzymują na kolanach :102: Siedzą teraz z Gerym on takie maluchy toleruje, przynajmniej będzie miał czasowe towarzystwo :) tylko się do przestrzeni przyzwyczają i będę im musiała dom wolnowybiegowy znaleźć a to może być wyzwanie..

Asita oni są zdrowi już dwa tygodnie minęły od przekazania ich z labu, nic się nie wykluło mają jeszcze tylko szarawe ząbki ale to kwestia czasu :) dlatego też odrazu mogłam ich dać do Gerego. Swoją drogą hałasują od ponad dwóch godzin, teraz zgasiłam światło i po kilku minutach w końcu zrobiła się cisza, może pozwolą mi spać ;)
Arya90

Post autor: Arya90 »

Lilith widzę, że DT jesteś pełną parą! :peace:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”