Busia - ostatnia świnka z ferajny, ODESZŁA !

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
atka1966

Re: Busia rodzi kamień...

Post autor: atka1966 »

anuleczka pisze: Leć kochana na pocztę bo sie w tej wielkiej kopercie zaparzy
byłam i to faktycznie skrzyp był :jupi: koperta leciutka, ale się nie chciało nosić, bo byłam w domu przecież całe do południa, czekając :angry:
dzięki wielkie, Busia nie rzuciła się bynajmniej na to, ale troszkę poskubała, Pipi chętniej wcina :meeting: rdestu też odrobinę, nie mogę zbyt wiele im dawać, bo te kropelki też mają takie działanie i wetka powiedziała, że nie możemy "przedobrzyć"
Marta_K pisze: nie próbują np. jeszcze roznieść śmieci zadkiem po domu z powrotem albo jeszcze uskubać źdźbło siana, które zmiotłaś mając w nosie to, że machasz przy nich miotła? Moje łobuzy tak robią....
dokładnie tak robią właśnie, najleprze jest to sianko, które właśnie zamiotłam :laugh: włażą mi na szufelkę...
anuleczka

Post autor: anuleczka »

atka1966 pisze:
anuleczka pisze: Leć kochana na pocztę bo sie w tej wielkiej kopercie zaparzy
byłam i to faktycznie skrzyp był :jupi: koperta leciutka, ale się nie chciało nosić, bo byłam w domu przecież całe do południa, czekając :angry:
dzięki wielkie, Busia nie rzuciła się bynajmniej na to, ale troszkę poskubała, Pipi chętniej wcina :meeting: rdestu też odrobinę, nie mogę zbyt wiele im dawać, bo te kropelki też mają takie działanie i wetka powiedziała, że nie możemy "przedobrzyć
ciesze się bardzo, że mogłam troszeczkę pomóc i, że w pore doszło :lol:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Ha ha ha one się nie chowają za miotłą tylko z nią jadą do przodu :lol: czyściochy kochane muszą poprawić zamiatanie podłogi po Dużej :love: :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
atka1966

Busia po kontroli...

bez zmian :sadness: kamyk przy samym ujściu cewki, ale siedzi jak zaklinowany :angry:
na szczęście nie boli ją chyba, siusia i zachowuje się normalnie...

Obrazek

ps.
Busia wygląda, jak nadmuchana żaba :laugh: cóż... żre jak najęta cały czas :roll:
anuleczka

ojejku...może to się rozpuści jakoś :fingerscrossed: za Busie
Awatar użytkownika
justynuszek
Miejscowość: Sosnowiec
Kontakt:

Post autor: justynuszek »

A shilintong?
Obrazek Obrazek
zamówienia kalendarzy i gadżetów SPŚM: zamowienia@forum.swinkimorskie.eu
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

Ojej, duży jest :sadness: . Za Busię :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Duży, ale ważne że nie boli :fingerscrossed: nie da się go wyciągnąć?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
anuleczka

Dzima pisze:Duży, ale ważne że nie boli :fingerscrossed: nie da się go wyciągnąć?
dawaj jej duzo tych specyfików, które wet zalecił, lepiej żeby to dziadostwo się troche rozeszło zanim trafi do cewki moczowej...
atka1966

no daję, daję, ale nie można więcej niż 3x5 kropli dziennie, a do tego troszkę naturalnego "zielska" ale nie dużo, żeby nie odwodnić Busi, bo to są moczopędne środki...
a teraz kolaż moich wszystkich świnek, jakie miałam przyjemność kochać, gościnnie (na dole) pycholek Lucka :meeting: mojego ulubieńca od Marty, a na górze domowe przedszkole (w polarowych domkach) czyli moje z gośćmi od Ani :meeting:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”